Ізраїль закрили в'їзд туристам, які відвідували Єгипет

Міністр внутрішніх справ Ізраїлю Ар'є Дері видав розпорядження, яке забороняє допуск на територію єврейської держави іноземців, які відвідували Єгипет в останні два тижні. Про це повідомляє УНН з посиланням на державне радіо Ізраїлю Kan.

За даними радіостанції, ізраїльтянам, які відвідували Єгипет в останні 14 днів, наказано провести два тижні в ізоляції. Цей захід вже кілька тижнів обов'язковий для тих громадян держави, які повернулися з ряду країн Європи (Австрія, Андорра, Німеччина, Іспанія, Італія, Сан-Марино, Франція і Швейцарія) і Азії (Китай, Сінгапур, Таїланд, Південна Корея і Японія ), а також тих, хто контактував з інфікованими.

Іноземці, які відвідали в останні 14 днів ці країни, в Ізраїль не допускаються, крім тих випадків, коли вони можуть довести, що володіють можливістю провести наступні 14 днів в ізоляції вже на території країни.

За даними ізраїльського міністерства охорони здоров'я, на території країни зараз зареєстровано 28 випадків зараження коронавірусом, стан одного з хворих оцінюється як важкий.

Згідно з підрахунками радіостанції Kan, тисячі ізраїльтян проходять зараз обов'язковий двотижневий карантин або перебувають в ізоляції на дому.

Нагадаємо, німець в Єгипті помер від легеневого захворювання, що викликається вірусом SARS-CoV-2.

Читайте також