"Кардинал-Рівне" планує потрапити у шістку кращих команд наступного сезону

http://cardinal-rivne.com

Потрапити до першої шістки за підсумком першого етапу чемпіонату футзальної Екстра-ліги у сезоні 2018-2019 років. Таке завдання перед командою сьогодні під час офіційної презентації нового головного тренера та новачків, у присутності журналістів та вболівальників, озвучив президент МФК "Кардинал-Рівне" Володимир Валявка. За його словами, на будівництво нової команди Станіслав Гончаренко матиме один рік. Вже у сезоні 2019-2020 "Кардинал-Рівне" збирається поборотися за медалі чемпіонату України.

- Керівництво клубу не буде ставити конкретних задач на перший сезон. Але якщо в нас все вийде і ми вдало розпочнемо сезон - можливо спробуємо поборотися за медалі вже у нинішньому чемпіонаті, сказав президент клубу Володимир Валявка.

- Ми не маємо права відставати, борсатися десь внизу турнірної таблиці. Я постійно кажу про це хлопцям. Вся наша робота в тому і полягає, щоб рости, ставати сильнішими. Бути серйозною силою в Україні. Я вже відчуваю, що нас будуть поважати. Наше головне завдання на сезон - потрапити до першої шістки. А вже потім подумаємо про блиск медалей, сказав головний тренер команди Станіслав Гончаренко.

Нагадаємо, стартовий матч сезону "Кардинал-Рівне" проведе у четвер, 13-го вересня, у Львові проти "Енергії". Початок гри о 13:00.

Повідомляє прес-служба МФК "Кардинал-Рівне" 

Читайте також