Керівникам шкіл-інтернатів Рівненщини розповіли, як підтримати безпеку у навчальних закладах (ФОТО)

фото - Фейсбук

Працівники Головного управління ДСНС розповіли керівникам шкіл-інтернатів області про дотримання правил пожежної та техногенної безпеки на підвідомчих об’єктах.

25 січня співробітники обласного управління ДСНС прийняли участь в нараді з керівниками шкіл-інтернатів області, яка відбулася в Рівненській ОДА під головуванням заступника начальника відділу виховної роботи та соціального захисту дітей Тетяни Рожко.

Під час виступу, Заступник начальника головного управління ДСНС області полковник служби цивільного захисту Панюк О.В. наголосив присутнім, що із настанням зимового періоду важливо дотримуватись заходів безпеки як у побуті, так і на робочих місцях.

Освітянам нагадали про небезпеку при використанні не сертифікованих електричних приладів та порушені інших вимог у сфері пожежної безпеки.

Особливу увагу працівники Служби порятунку звернули на профілактичних заходах щодо попередження виникнення пожеж через дитячі пустощі з вогнем. 

Насамкінець освітяни та рятувальники домовилися про майбутню тісну співпрацю та суворого дотримання правил пожежної та техногенної безпеки на об’єктах освіти.

Повідомляє Головне управління ДСНС у Рівненській області

Читайте також