Хлопчині з Рівненщини терміново потрібні кошти для завершення лікування від раку

Ярмошевич Діма. Плани дещо змінюються, але фініш в лікуванні повинен настати! Допоможіть це здійснити!

>>ДОПОМОГТИ ЗАРАЗ

Днями Діма повернувся у відділення на третій курс опромінення. Цього разу у хлопця за планом опромінення черевної порожнини. Цей курс мав зайняти приблизно 3-4 тижні. Та плани і лікаря, і  Діми дещо змінились. І цьому є дві причини. Перша – це технічні негаразди із апаратом для опромінення, які затримують курс опромінення не тільки у Діми. А друга… хлопець проходив планове обстеження одразу по поверненню з дому і результати аналізів та обстежень свідчать, що підшлункова та печінка хлопця потребують лікування.

Діма, як і завжди, дуже стриманий і спокійний. Поки мами немає в палаті, хлопчик коротко розповів як його справи, які аналізи, які плани в лікуванні. І весь цей час Діма не випускав з рук вишивку! Так, він вишиває бісером. Це водночас і дивно, і дуже схвально. Адже це дає зрозуміти, що, незважаючи на свій вік і важку хворобу, Діма вміє концентруватись і володіє собою. А ще він дуже скромний. Місяць тому у хлопця був день народження. Виповнилось йому 13 років. Але випитати у хлопчика та його мами, який Діма хотів би подарунок, чи яка у нього мрія, виявилось завданням не з легких. Діма і його мама дуже скромні та перш за все думають про успішне лікування. Але фонду вдалося здійснити мрію Дмитра і подарувати йому вудочку-спінер, тож влітку хлопець потішить свою родину першим уловом! А поки в найближчих планах – завершення лікування.

В найближчі дні Дімі потрібно встановити підключичний катетер та пройти КТ перед опроміненням. І одразу ж розпочати підтримуючу терапію. Сьогодні волонтери фонду взяли в борг ліки для хлопця. Це довелось зробити тому, що на рахунку фонду лишилось лише 1000 гривень. А цей список ліків коштує 3500 гривень: Діапразол 40 мг – 20 фл. Реамберин 400 мл – 10 фл. Ніфуроксазид таб. – 2 уп. Бісептол 480 таб. – 1 уп.

З липня Діма проходить лікування лімфогранулематозу. Ось-ось вже видно фініш цього тривалого лікування. І попри те, що плани дещо змінюються, хлопчик та його мама налаштовані тільки на перемогу. Але знову потрібні кошти, щоб хлопчак отримав позапланове підтримуюче лікування. Волонтерам терміново потрібно погасити борг перед аптекою. Ми просимо у вас допомоги в цьому!

Контактні дані #фонд_Скарбниця_Надії Юлія Кутик (координатор) – (097) 93-807-54

Реквізити для надання допомоги:

КАРТКА ПРИВАТБАНК № 5169 3305 1050 4746 (корпоративна карта БФ «Скарбниця Надії», але за банківськими правилами вона повинна бути емітована на фіз. особу – голову правління фонду, Кутик Юлію Миколаївну) Призначення платежу – добровільна пожертва для Ярмошкевича Дмитра

ПРИВАТБАНК БФ «Скарбниця Надії» ЄДРПОУ 37685693 р/р 26007054713460 КБ «ПриватБанк» МФО 333391 Призначення платежу – добровільна пожертва для Ярмошкевича Дмитра

 

Читайте також