Хлопець із Рівненщини, який потрапив під потяг, терміново потребує допомоги (ФОТО)

Сестра Леоніда Опанчук, який на початку 2018 потрапив під поїзд, просить допомогти врятувати життя ї брату:

3.01.2018 року мій рідній брат Опанчук Леонід Леонідович потрапив під поїзд. 

Діагноз: Відкрита Черепно-мозкова травма, забій головного мозку, перелом основи черепа, ампутація правої ноги вище коліна. 

Леонід сім днів знаходився у Острозькій Районній реанімації, 10.01.2018 його перевели у Рівненську Обласну Дитячу лікарню у відділення Реанімації, йому там чотири рази робили Комп'ютерну Томограму мозку та легень, він проходив курс лікування. 

15.02.2018 йому зробили операцію на голові, так як розпочалась гідроцифалія, це вже третя операція ,яку він пережив, після того страшного вечора.. Наразі у нього стоїть шунт, який шунтує, щоб виходила рідина з шлуночків головного мозку. 

Крім того, хлопцю щодня приписують дорогі антибіотики, такі як :

Ванкоміцин, Цереброзилин, Цефтазидин, Цефоперазон, Колістин і інші.... Ще купа для відновлення мозку і внутрішніх органів, загалом на один день виходить сума близько 1500-2000  тисячі гривень!

Наразі Леоніда перевели назад у Острозьку Лікарню, стан тяжкий, тому звертаюсь до усіх небайдужих, допоможіть врятувати братика, він ще такий молодий! 

Лікарі дають прогнози, але це буде довга реабілітація, і чималі суми грошей, яких у нас вже майже немає... 

Я його рідна сестра Опанчук Таїсія Леонідівна, ми не з дуже заможної родини, нас п'ятьох мама виростила сама, в він найменший братик, допоможіть врятувати його, ми у відчаї... 

 

Картка Приват Банку - Опанчук Таїсія Леонідівна :

5168 7554 2243 4403

Хто не байдужий, допоможіть, кожна ваша гривня, підтримає йому життя! 

Читайте також