Хлопець, якого підозрюють у вчиненні ДТП із загиблими на Рівненщині, ще 2 місяці просидить в ізоляторі

Фото - відкриті джерела

Вчора суд продовжив термін тримання під вартою для 20-річного сарненчанина, якого підозрюють у вчиненні ДТП зі смертельним наслідком, повідомляє UA: Рівне. Про це повідомила речниця відділу комунікації поліції області Ольга Ангелова. Також прес-офіцерка додала, що процесуальний прокурор продовжив термін досудового розслідування, а слідчі призначили іще ряд експертиз.

Нагадаємо, ДТП сталась три місяці тому поблизу Сарн. За версією слідства, водій легковика "Mercedes-Benz" на іноземній реєстрації виїжджав із другорядної дороги на міжнародну трасу «Київ-Варшава». Перед виконанням маневру він не врахував дорожньої обстановки та не надав переваги в русі маршрутці "Київ-Ковель". У результаті зіткнення автомобілі на смузі зустрічного руху врізалися у автоцистерну.

У цій аварії на місці загинуло троє пасажирів маршрутки, її водій помер у реанімації. Ще 8-ро людей отримали травми різного ступеню важкості. Що ж до водія легковика, то його одразу помістили в ізолятор, у поліції додали, що алкоголю в його крові не було.

Читайте також:

"На Рівненщині у смертельну ДТП потрапила маршрутка: щонайменше четверо осіб загинуло (ФОТО)"

"Відомі подробиці смертельної ДТП на Рівненщині"

 

 

Читайте також