Хлопцю із Рівненщини, який на викраденому авто збив поліцейську в центрі Києва, обрали запобіжний захід

Фото - Укрінформ

Шевченківський райсуд Києва обрав запобіжний захід чоловіку, який викрав поліцейське авто і збив патрульну у центрі Києва
на два місяці арештував 20-річного хлопця, який викрав автомобіль і наїхав на патрульну. Винуватець аварії з багатодітної родини, приїхав у столицю, аби заробити грошей, йдеться у ТСН.19:30.

Інцидент стався ввечері 21 квітня на Майдані Незалежності. У столиці оголосили план перехоплення, і коли хлопця затримали, то виявилося, що він був у стані алкогольного сп'яніння. У суді затриманий каже, що нічого не пам'ятає. Розпитує про стан травмованої. Патрульна, яку хлопець відкинув від машини і наїхав на неї, перебуває у стабільно важкому стані. 

Під час засідання прокуратура наполягає, що злочин особливо агресивний, тому варто його помістити порушника в слідчий ізолятор на час слідства. Адвокат каже, що сина може взяти на поруки його мати. Сам хлопець з багатодітної родини, в якій дев'ятеро дітей. Наймолодші ще школярі. Мама виховує дітей сама. Затриманий - один із старших, а тому приїхав у столицю, щоб допомогти прогодувати велику родину. Влаштувався на будівництво, проте не встиг попрацювати і дня.

Пояснити зухвалість вчинку хлопця не можуть ні адвокат, ні сама мама. Наполягають на психіатричній та неврологічній експертизі, адже в затриманого важка травма голови, з якою йому заборонено вживати алкоголь.

Затриманому загрожує або до 15 років позбавлення волі, або довічне ув'язнення. 

Читайте також