Хотів налякати, але знайомий після цього помер: на Рівненщині - чергова різанина

Учора в обідню пору в лікарню в Рокитне доставили чоловіка, в якого були тяжкі тілесні ушкодження. Слідчі встановили, що поблизу одного з місцевих магазинів у селищі між двома чоловіками виник конфлікт, в результаті якого 45-річний мешканець Рокитного дістав із кишені розкладний ніж і вдарив ним 46-річного чоловіка у живіт. Після чого - втік. Про це інформує відділ комунікації поліції області.

Потерпілого із проникаючим ножовим пораненням черевної порожнини госпіталізували. Попри вжиті реанімації заходи життя чоловікові врятувати не вдалося. Відповідно до лікарського свідоцтва смерть 46-річного жителя Рокитного настала внаслідок масивної крововтрати із ушкодженням внутрішніх органів.

Читайте також: Приревнував гостя до своєї пасії: на Рівненщині чоловік зарізав односельця, а тіло залишив у траві

За результатами проведених першопочаткових слідчих дій поліцейські виявили 45-річного зловмисника за місцем проживання. Слідчі затримали його в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. У скоєному він зізнається, але пояснює, що вбивати не хотів. Із його слів інцидент трапився через те, що 46-річний знайомий напередодні начебто вкрав у нього куртку, сокиру та ніж. Тож, аби повернути майно, вирішив налякати його. 

За фактом умисного вбивства слідчі відділення поліції №2 (смт Рокитне) Сарненського відділення поліції  розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України. За процесуального керівництва прокуратури 45-річному жителю Рокитного повідомили про підозру. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу. 

Відомо, що підозрюваний раніше мав проблеми із законом за незаконне поводження із холодною зброєю. Крім того, притягувався до адміністративної відповідальності за порушення громадського порядку. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, днями в Рафалівці на Рівненщині зарізали чоловіка. Про це тут: Приревнував гостя до своєї пасії: на Рівненщині чоловік зарізав односельця, а тіло залишив у траві.

За інформацією Відділу комунікації поліції в Рівненській області.

Читайте також