Хотів повернути дівчину: у Рівному двоє чоловіків влаштували стрілянину

Фото - ілюстративне

Вчора, у п'ятницю, 8 листопада, близько пів на 20 годину у Рівному у квартирі одного з будинків на вулиці Дубенській двоє молодиків влаштували розбірки зі стріляниною.

Як повідомляють у поліції, обоє чоловіків мешкають у селі Забороль Рівненського району. Одному з них - 31 рік, іншому - 29. Напередодні старший з них посварився зі своєю дівчиною, і вона втекла від нього тимчасово пожити до подружжя знайомих, які живуть на Дубенській. Тож чоловік разом зі своїм молодшим другом-одосельцем прийшли до них, аби повернути дівчину додому.

Втім, у ході розмови між молодиками та господарями квартири виникла сварка, під час якої 31-річний чоловік розпилив сльозогінний газ в бік господині та кулаком вдарив її у скроню. В цей час його товариш дістав пневматичний пістолет і кілька разів вистрелив у її 22-річного чоловіка - 6 куль потрапило йому у живіт і 1 – у плече. Після цього нападники втекли геть. Сусіди, почувши крики та помітивши бійку, викликали на місце поліцію.

Вже за кілька годин екіпаж патрульних за орієнтуванням розшукали зловмисників на окраїні села Забороль. Побачивши правоохоронців, вони почали тікати, однак поліцейським вдалося їх наздогнати і затримати. У них при собі був і пістолет.

Наразі обоє молодиків перебувають в ізоляторі тимчасового тримання. Їм вже повідомили про підозру. Чоловікам інкримінують злочин, передбачений част. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство). Тепер їм загрожує позбавлення волі строком від 3 до 7 років. Слідчі також вже підготували клопотання до суду про обрання їм запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Читайте також