Хотів пожартувати над водієм, а потрапив у ДТП у Березному

Нетверезий перехожий у Березному вирішив пожартувати над водієм вантажівки та перегнати її на сусідню вулицю. Із керуванням не впорався — пошкодив огорожу приватного будинку та ще й на дві статті Кримінального кодексу «наїздив». 

Опівдні 20 лютого 37-річний місцевий житель біля магазину на вулиці Буховича побачив припаркований «ЗІЛ», що належить місцевому комунальному підприємству. Скориставшись незамкненими дверима та відсутністю водія, який зайшов у магазин, нетверезий перехожий вирішив розважитися. 

«Жартівник» сів за кермо із наміром перегнати транспортний засіб на сусідню вулицю. От тільки сили не розрахував — проїхавши кілька десятків метрів, вантажівку зупинив паркан. 

Слідчі Березнівського відділу поліцїі за фактом незаконного заволодіння транспортним засобом розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 289 Кримінального кодексу України. Однак відповідатиме перед судом житель Березного ще й за статтею 382 КК України — за невиконання судового рішення. Адже суд минулого року позбавив чоловіка права керувати транспортними засобами. 

Відділ комунікації поліції Рівненської області

 

Читайте також