Хто в «Динамо» найбільш жорстокий? - розповідає півзахисник Олександр Андрієвський

Фото - відкриті джерела; Ілюстративне фото

Півзахисник київського «Динамо» Олександр Андрієвський розповів про своїх партнерів команді, а також поділився думкою, чому багатьом футболістам складно зіграти в складі «біло-синіх», йдеться на порталі meta-ratings.com.ua.

«Найбільш жорсткий в «Динамо» - Попов. Сидорчук, якщо його хтось на тренуванні вдарить, то може зіграти жорстко. А так - ні, він дуже спокійний. Самий гумористичний - Бущан. Не всі одесити хороші в гуморі (посміхається), але у Жори все в порядку. Ще Гармаш і Сидор. Серьога не часто стріляє, але якісно. Гармаш взагалі особлива людина і гумор теж. Таких, як він, більше немає. Він добрий і класний хлопець. Його не вистачало. Коли він повернувся - гумору стало більше.

У плані гумору Русин схожий на Кополовця. Він просто спілкується - і тобі смішно. Теж його не вистачає. Миколенко його назвав француз, ми його в колективі так називаємо (посміхається). Тому що він швидко говорить, і ніхто не розуміє. А ще він завжди на позитиві.

Чому у Русина поки не складається в «Динамо», як і у інших, хто був в Зорі? Це різні речі - грати в «Зорі» і в «Динамо». Відповідальність інша. У «Динамо» потрібно вигравати кожен матч. У «Зорі» зіграли внічию - погано, але не катастрофа. А в «Динамо» зіграли внічию - це дуже погано. А якщо ти нападник, і ви навіть виграли, а ти не забив - теж погано, як для Русина, він же ще недовірливий хлопець. Переживав, складно нападнику в «Динамо», - сказав Андрієвський в інтерв'ю Микиті Дмитруліну для Sport Arena TV.

Читайте також