Хто з чоловіків по знаку Зодіаку є лідерами за кількістю розбитих жіночих сердець

Фото - відкриті джерела

Астрологи попереджають: чоловіки-негідники небезпечні для жіночого здоров’я. Зближення з ними – загроза щастя, і краще їх відразу розпізнати за знаком зодіаку і вислати за межі власного життя, інформує Кава з молоком.

Водолії

Чоловік цього знака – типовий «поганий хлопець». На нього жінки злітаються як бджоли на нектар, але багато хто з них навіть не підозрюють, що такі «ласощі» як Водолій отруйні. Смачно, але смертельно.

Він красиво залицяється, співає милі жіночому вуха пісні, але не роздає обіцянок закохатися-одружитися-померти в один день. Просто він ні з ким і ніколи не збирається цього робити. Однак це не рятує жіночі серця від болю. Закохані панянки самі додумають відсутні обіцянки, а потім будуть вмирати від розбитих ілюзій.

Чи відчуває свою провину Водолій? Анітрохи! Він просто збирає вершки задоволень. Поки жінка перебуває в солодких надіях і мріях – Водолій з нею. Як тільки його підведуть до зобов’язань будь-якого роду, піде в нові стосунки. І так до нескінченності.

Близнюки

Близнюки, мабуть, лідери за кількістю розбитих жіночих сердець. Ну а як же, в Близнюках два чоловіки, і обидва бабії. В цьому і криється пастка для довірливих жінок. Один чоловік розумний, розуміючий, чарівний і йому хочеться довіритися. Другий – шахрай, гульвіса, ловелас, і у нього на лобі написано «Не лізь! Серце розіб’є!». Разом вони і складають те поєднання, від якого жінки втрачають голову.

Близнюки не соромляться з обіцянками, і на словах обсипають золотими горами. Ось тільки живуть вони одним днем, тому те, що було обіцяно сьогодні, завтра може розтанути разом з ранковим туманом. Апелювати до совісті, ображатися, мстити Близнюкам марно. Вони не прив’язуються, тому їм не болить. Безсердечність і байдужість до жіночих сліз – їх надійний щит.

Овни

Овен – ще один ніжний тиран. Він вміє домагатися розположення жінки, рішучий, наполегливий і знає правила любовної гри. Однак Овен ще той шулер. Він ніколи не програє, бо давно навчився жонглювати жіночими серцями, а якщо якесь і упустить – не велика втрата. Надійдуть нові свіжі партії. Серцем більше, серцем менше – головне, серце самого Овна це не чіпає.

Овни – самозакохані егоїсти. Як би вони не були вправні в любові, себе люблять набагато більше. У відносинах якщо і затримуються, то тільки з тією жінкою, яка виграла конкурс на кращу наложницю. Вона стане улюбленою дружиною, але не єдиною жінкою. І свій гарем з коханок Овен теж навряд чи буде приховувати. У його розумінні гарем – чоловіча гордість.

Риби

Чоловіки-Риби в більшості своїй не помічені серед тих хто ганьблять чоловічу репутацію безчинствами. Вони романтичні, ніжні, ввічливі і дуже трепетні ??по відношенню до жінок. Здавалося б – мрія в чистому вигляді. Але ні, жінки, у яких інтуїція розвинена не менше, ніж у самих Риб, обходять їх сотої дорогою. Чому? Не хочуть стати милицями для чоловіка, який вічний мамин синочок, підкаблучник або амеба без хребта.

Риби не зможуть взяти на себе відповідальність, прийняти вольове рішення і постояти за свою жінку, сім’ю перед труднощами. Рано чи пізно любов з таким чоловіком перетвориться в біль, а почуття – в ненависть.

Кинути Риб теж буде проблематично. Чоловік не захоче розлучатися зі своєю м’якою периною, хоч і пообіцяє відпустити. Вірити Рибам не можна. Вони дуже слизькі і будуть діяти виключно у власних інтересах.

Скорпіони

Чи можна довіряти чоловікові, який є точною копією героя кінокласики «Жорстокий романс» – Паратовим? Це диявол у плоті. Віддати йому своє серце, значить, прірва навіки.

Спочатку страждання будуть солодкими – пристрасть, романтика, красиві побачення, заздрість подруг і якась недосяжність улюбленого, що тільки додасть перцю відносинам. А потім муки стануть пекельними – Скорпіон почне випадати з життя закоханої жінки. Його стане не просто катастрофічно мало, він може зникати на кілька днів, тижнів, а то і місяців без пояснень і зв’язку.

Потім так само раптово Скорпіон повернеться, і закрутить голову з ще більшою пристрастю. У кожен такий спалах його любові буде здаватися, що він готовий до серйозної пропозиції. Але ні. Не готовий, чи не час, не нагулявся ще, або… втік на вигул від дружини, з якою, не виключено, теж любов, або бізнес, або статус.

Стрільці

Стрілець-негідник! Про це скаже практично кожна жінка, якій довелося зустрітися в житті з чоловіком цього знака або навіть зв’язати його з ним. Хоча останні навряд чи будуть однозначно стверджувати, що вони нещасливі. Щастя є, але виключно за графіком, в «вікнах», коли Стрілець відпочиває від своєї легковажності.

Він, як моряк – любить йти в «плавання». А по поверненню додому дозволяє любові трапитися і з дружиною. Панночкам, які не є дружинами, дістається не менше душевного болю. Тут теж Стрілець проявляє свою «морську» натуру – “поматросил и бросил” без докорів сумління. У кожному «порту» у нього по любові, а то і не однієї. З тимчасовими жінками Стрілець примудряється після себе залишити репутацію ласкавого шахрая, на якого неможливо довго ображатися. Правда, і біль втрати теж після нього залишається і гірчить дуже довго.

Читайте також