Клуб “Активної Громади” запрошує ініціативних рівнян

У четвер, 8 лютого 2018 року, розпочинає свою роботу клуб "Активної Громади", який створено за ініціативою “ГО " ВГО “Інститут "Республіка".

Клуб "Активної Громади" у містах - неурядова  організація, метою якої є сприяння обговоренню та впровадженню ідей щодо розвитку міст. Також метою створення та проведення даних клубів є обмін думками щодо інструментів взаємодії з владою, детальний розгляд різноманітних суспільно-політичних тем із запрошеннями спікерів.

Ми прагнемо побудувати майданчик для комунікації між активними громадянами Рівного і представниками влади міста та області. Адже комунікація та взаємодія – завжди приносить користь і результати.

Захід відбудеться у регіональному центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Рівненській області, м. Рівне за адресою вул. Кавказька 7, конференц-зал (1 пов.), початок 16:00.

Довідка. Всеукраїнська ініціатива “Активна Громада” - об'єднання людей та громадських рухів задля самоорганізації та участі у вирішенні місцевих проблем. Ініціатива створена в межах діяльності Інституту “Республіка”.

Контактна особа: Головач Наталія, тел. +380 97 68 08 014

 

За інформацією прес–служби ВГО Інститут «Республіка» у м. Рівне 

e-mail: [email protected]

Читайте також