Колядки, фаєр-шоу та вантажівка з ансамблем: у Рівному відгуляли «Щасливу коляду»

8 січня у парку ЖК «На Щасливому» зібрались сотні рівнян та мешканців комлексу, аби колядувати, веселитись та смакувати куліш із медовухою. Об’єднала тут усіх «Щаслива коляда» - традиційне свято житлового комплексу. 

Жителів та гостей ЖК «На Щасливому» розважали вертепами, співами та постановками. Зокрема, виступали маленькі вихованці дитячого садка «Baby Land», юна рівненська співачка Єва Шмід, дитячий хоровий колектив «Співаночка», зразковий фольклорний ансамбль «Уляночка», фольклорний гурт «Горина», тріо «Лісова пісня», зразковий естрадний хор «Фантазія», гурт «Стара хата» та інші.   

До того ж, усі відвідувачі комплексу мали змогу до початку концертної програми колядувати на сцені в парку. Ще однією цікавинкою «Щасливої коляди» став ансамбль, який курсував на прикрашеній вантажівці територією житлового комплексу. 


Дорослі брали участь у козацьких забавах, а дітлахи – танцювали та фотографувались із аніматорами, які все свято гуляли на території парку. 



Вперше на сцені виступив колектив житлового комплексу “На Щасливому”.Вони подарували гостям свята гучну коляду у власному виконанні. Це стало сюрпризом для всіх. 


Родзинкою свята було фаєр-шоу – трюки із вогнем, які не залишили байдужим жодного із присутніх. Доповнили виступ тематичною різдвяною музикою та костюмами. А наприкінці свого виступу виконавці запалили цифри 2020.

Гості свята охоче фотографувались біля головної новорічної ялинки житлового комплексу, «Тунелю щастя», цифр «2020». Навіть сніг та легкий морозець не заважав підспівувати, смакувати кулішем, шашликами, медовухою та глінтвейном у прикрашених альтанках, що доповнювало різдвяну атмосферу.

Читайте також