Команда "Малинськ" з Рівненщини перемогла СК “Хмельницький”

ФК “Малинськ” після перемоги над СК “Хмельницький” повернувся на вершину турнірки в Групі 1. У неділю, 12 травня, ФК “Малинськ” провів поєдинок 20 туру Чемпіонату України серед аматорів у Хмельницькому проти місцевого клубу. Забивши в кожному з таймів по чотири голи і перемігши з результатом 8:1 клуб повернувся на перше місце в Групі 1.

Розгром суперника у Хмельницькому гравці ФК “Малинськ” вирішили не відкладати у довгу шухляду. Вже на 4-й хвилині Артем Корольчук головою відправив м’яч у ворота господарів. До перерви голкіпер СК “Хмельницький” ще тричі виймав “круглого” з сітки воріт – у складі гостей двічі відзначилися Микола Гайдучик та одина раз Роман Дацюк.

По перерві ФК “Малинськ” продовжував гнути свою лінію і невдовзі рахунок став 0:5 (гол провів Юрій Яструб, який з’явився на полі після перерви). На 58-й хвилині юні хмельниччани зуміли витиснути максимум зі своїх небагатьох моментів поруч з воротами Михайла Грицаля. Після подачі зі штрафного Олексій Гуринович головою підправив м’яч у дальній нижній кут.

Далі на штучному полі стадіону ДЮСШ №1 продовжували домінувати гості. Вони ще тричі вражали ворота СК “Хмельницький”, а кращий бомбардир Групи 1 Артем Корольчук зумів оформити хет-трик. В підсумку, крупна перемога 8:1 принесла ФК “Малинськ” чергові три очки та дозволила вернутися на перше місце турнірної таблиці в своїй групі.

На груповому етапі малинському клубу залишилося провести лише один матч – 26 травня на власному полі він прийматиме “Кристал” із Чорткова. Для того, аби потрапити до фінального етапу, ФК “Малинськ” достатньо в цій грі взяти лише одне очко, а перемога гарантує перше місце незалежно від того, як зіграють свої заключні поєдинки “Покуття” та ОДЕК.

20 ТУР

11.05 (субота)            Покуття – ОДЕК 1:1

Голи: Кушецький (+35) – Трофімчук (77)

12.05 (неділя)            СК Хмельницький – ФК Малинськ 1:8

Голи: Гуринович (58) – Корольчук (4, 69, 89), Гайдучик (14, 39), Дацюк (25), Яструб (49, 78)

12.05 (неділя)            ФК Ужгород – ФК Тернопіль-ДЮСШ 3:0

Голи: Машталір (32), Пуканич (58), Дуран (80)

Рочин – Карпати      -:+

Прес-служба ФК "Малинськ"

Читайте також