Комунальні служби Рівного посилились новою технікою

30 листопада у Рівне прибула офіційна делегація мерії міста Панков, Берлін (Німеччина), яка доставила гуманітарну допомогу для потреб Рівненського ШЕУ та інших управлінь. Допомога надійшла у вигляді сучасного автомобіля Citroen, генераторів, компактного навантажувача, багатоцільового підйомника, електроінструментів тощо.

Секретар Рівненської міської ради, виконуючий обов’язки міського голови Віктор Шакирзян зазначає, це суттєва допомога для громади, тим паче зараз, в умовах війни будь-яка підтримка є необхідною.

“Сьогодні вже вкотре у Рівне прибули наші добрі друзі, німецькі партнери з міста Панков, Берлін, з якими ще влітку ми підписали угоду щодо співпраці між містами. Вони вкотре простягнули нам руку допомоги у цей нелегкий час, в час війни, та привезли для нашого міста необхідну гуманітарну допомогу із найнеобхіднішим , зокрема з тим, що допоможе нашим комунальним службам в забезпеченні життєдіяльності міста. Це вкотре доводить, що Німеччина стоїть пліч-опліч з нашою державою та веде боротьбу проти спільного ворога. Щира подяка нашим німецьким партнерам за підтримку, за небайдужість та співпрацю. Разом до перемоги!”, - зазначив Віктор Шакирзян.

Читайте також