Конкурс фотографій "ЕкоРівненщина": завершується прийом робіт

У п’ятницю завершується прийом робіт на конкурс фотографій «ЕкоРівненщина». До 15 грудня можна ще подати свої роботи на конкурс фотографій  «ЕкоРівненщина», який проводять РОГО «Комітет виборців України» спільно з ГО  «Екоклуб». На фото має бути показана якась екологічна проблема, що стосується
Рівненської області.

Нагадаємо, конкурсна робота повинна мати дві складові: фотографію і супровідний текст,  що розповідають про шкідливий вплив людської діяльності на довкілля (причини  та наслідки забруднення) та/або показують шляхи вирішення екологічних  проблем.

За результатами рішення конкурсної комісії автори 5 найкращих робіт отримають  грошові винагороди: 400 грн. (1 місце); 300 грн. (2 місце); 200 грн. (3  місце); 150 грн. (4 місце); 100 грн. (5 місце).

Крім того, за результатами голосування в соціальній мережі Facebook  заохочувальні брендові призи від РОГО «Комітет виборців України» та ГО «Екоклуб» отримають 5 робіт, які наберуть найбільшу кількість вподобань.

Детальна інформація - в прес-релізі в додатку або на сайті організації:
http://cvu.com.ua/news/oholoshennya-konkursu-fotohrafiy-ekorivnenshchina.

До слова, конкурс фотографій «ЕкоРівненщина» проводиться в рамках 14-ого Мандрівного  фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA. Його мета – привернути увагу влади та мешканців Рівненської області до негативних впливів людської діяльності на довкілля в регіоні, а також сприяти вирішенню місцевих екологічних проблем.
 

Читайте також