Корнійчук йде: у Рівненській обласній раді міняють першого заступника

Зараз у Рівному триває позачергова сесія Рівненської обласної ради. Щойно новим головою обрали депутата від БПП Олександра Данильчука. Після цього у залі оголосили перерву.

У розмові з журналістами новообраний голова повідомив, що після перерви депутати звільнять з посади першого заступника його однопартійця Олександра Корнійчука. А все для того, аби збалансувати президію, адже в іншому разі там засідатиме одразу два представники від "Солідарності", що вони вважають неправильним.

Олександр Корнійчук вже навіть написав заяву на звільнення. У ній йдеться, що він складає з себе повноваження та звільняється із займаної посади за угодою сторін відповіднодо ч.4 ст.56 ЗУ "Про місцеве самоврядування".

До слова, посаду першого заступника обійматиме тепер представник від Радикальної партії Ляшка. Втім, який саме - поки невідомо. В кулуарах подейкують, що ним стане Сергій Свисталюк. Наразі радикали проводять нараду, аби визначитися з кандидатурою першого заступника голови облради. До речі, на сесії присутній народний депутат від РПЛ Андрій Лозовий.

Читайте також