Королі епатажу: знаки зодіаку, які готові на все, аби привернути до себе увагу

Фото - Depositphotos

Якщо одні представники зодіакального кола цілком спокійно живуть у "сірій масі", то іншим, як повітря, важливо виділятися. Хто ж зі знаків Зодіаку може поводитися зухвало тільки заради того, аби привернути до себе увагу?

Астрологи давно визначили, що деякі знаки зодіаку не уявляють свого життя без чужої уваги. Вони навіть готові самі зачинати різного роду "теми", щоби їх обговорювали.

Перші, кого астрологи визначили в рейтингу найепатажніших людей, - Овни. Вони славляться своїми не завжди обдуманими спонтанними діями, які, до речі, й самі представники цього знака зодіаку не завжди можуть пояснити. Але саме ця риса характеру і привертає до Овнів увагу.

На другому місці — Леви. Справжні зоряні королі, ці люди люблять,щоб їх помічали, і готові піти на багато, аби бути тими, кого постійно обговорюють. Часто Леви пускають у хід як особисту чарівність, харизму, упевненість у собі, так і яскраві зовнішні образи. Також вони можуть зацікавити людей своєю ерудицією, сміливістю та нестандартними висловлюваннями.

Козероги ж уважають, що найкращий епатаж — це демонстрація власних досягнень відповідно до найвищих стандартів. Вони раді шокувати навколишніх професійними успіхами, захоплювати силою волі та підкреслено вишуканими манерами.

Серед епатажних знаків зодіаку опинився і Скорпіон. Представники цього сузір'я люблять не тільки домінувати й показувати силу свого характеру, а й викликати потужні емоції в навколишніх. За словами астрологів, Скорпіони — провокатори. Вони привертають увагу вчинками, убранням та аксесуарами, а також уміють майстерно грати на публіку.

Астрологи називають ще одних любителів побути в центрі уваги. Останні за списком, але не за значенням особистості, Водолії. Вони часто прагнуть нестандартного самовираження й епатують публіку оригінальним і частково дивним підходом до вирішення життєвих завдань, досягнення цілей. Також у представників цього зодіакального знака - вільне від соціальних рамок мислення. Це просто не може не зацікавлювати навколишніх.