Костопільська громада попрощалася із двома полеглими на Донеччині Героями

Костопільська громада попрощалась із Павлом Супрунцем і Валентином Сущенком.

Про це повідомили в Костопільській міськраді.

Старший солдат Супрунець Павло Михайлович віддав своє життя, захищаючи країну. Він загинув 6 лютого 2023 року під час ведення наступальних дій і бойового зіткнення з силами противника під Бахмутом на Донеччині.

«Він був надзвичайно добродушний, завжди готовий прийти на допомогу іншим. Оберігав нас від усього, поряд з ним ми відчували себе, наче за кам'яною стіною. Мені його дуже не вистачає, Павло дуже любив своїх донечок, називав лагідно мої дівчатка», — розповідає дружина

Ушанувати пам'ять військового прийшли рідні, друзі, військовослужбовці, представники влади та жителі громади. 17 лютого чин похорону відбувся у соборі святих апостолів Петра і Павла ПЦУ. Пішою ходою полеглого героя провели до майдану Т. Г. Шевченка, де прощалася із ним громада. Поховали захисника на «Новому» кладовищі поруч з іншими воїнами небесного легіону.   

Головний сержант Валентин Сущенко свій останній бій прийняв 13 лютого 2024 року. Він загинув поблизу Курдюмівки Бахмутського району на Донеччині.

«Брат був справжнім. Жив за девізом: «Якщо не я – то хто?». Валентин був принциповою та справедливою людиною, хорошим братом. Він захищав людей, допомагав у складних ситуаціях. На нього завжди можна було покластися», – розповідає сестра Андріана.  

Ушанувати пам'ять захисника прийшли рідні, друзі, військовослужбовці, представники влади й жителі громади. 17 лютого чин похорону відбувся у храмі святих мучениць Віри, Надії, Любові та матері їхньої Софії. По завершенню чину поховання із захисником попрощалися на майдані Т. Г. Шевченка.Поховали Валентина Сущенка на місцевому кладовищі в селі Лісопіль.

Читайте також