Кращі колективи та артисти Рівного дали концерт для людей з обмеженими можливостями

Днями у Рівному у міському палаці культури "Текстильник" пройшов концерт від кращих колективів Рівного для людей з інвалідністю. До слова, такий захід у Рівному проводиться вперше.

Пісні, танці, виступ естрадно-циркової студії «Erіdan», театру читця «Едельвейс» та солістів палацу культури Назарія і Дарини стали справжнім святом для тих, кому щоденно доводиться долати труднощі, аби жити, бути рівними серед рівних.

Концерт розпочався із джазової музики ансамблю «Гелікон».  Продовжили свято для тих, хто щоденно потребує уваги суспільства, ансамблі сучасного та бального танцю «Флеш», «Сузір’я Едельвейс», «Барви Лади», «Кралечка», «Dіa-dance».  Яскравим акордом концерту став професійний номер естрадно-циркової студії «Erіdan». Душевно, оптимістично звучали слова Ліни Костенко у виконанні театру читця «Едельвейс». Знову на сцені палацу культури линули голоси наших солістів Назарія та фіналістки шоу «Голос-діти»  Дарини Бугайчук. Завершилась 2-годинна концертна програма «Веселими танцями» мистецького об’єднання «Едельвейс».

Люди, котрі щоденно долають випробування через вади здоров’я, щиро дякували за свято. Вони фотографувалися біля афіши, спілкувалися між собою. Тому у Міжнародний день людей з інвалідністю у холі палацу культури було багато людей на візках.

Читайте також