Красиві привітання з Днем Гідності та Свободи у віршах та прозі (+Картинки)

У суботу, 21 листопада, в Україні відзначають День Гідності та Свободи - ця дата пов’язана з початком Помаранчевої революції та революції Гідності.

Ми підібрали оригінальні та красиві привітання із Днем Гідності та Свободи у прозі та віршах.

Україна - це територія гідності і свободи. Такими нас зробила не одна, а дві революції - наш Майдан 2004 - го року, який був Святом Свободи, і Революція 2013 - го року, Революція Гідності. Це був дуже важкий іспит для України, коли українці продемонстрували свою європейськість, гідність, своє прагнення до свободи. Слава Україні!

***

З Днем Гідності та Свободи!

Моя Україна встала з колін,

Вона подолає всі стіни.

І стане країною серед країн,

Відродиться під час руїни.

Слава Україні!

***

У цей знаменний і величний день ми з гордістю говоримо про те, що українці – це народ, який заслуговує поваги світової спільноти. Адже ми разом довели росіянам і білорусам, полякам і литовцям, німцям і шведам, англійцям і американцям… те, що українці – це народ глибоко патріотичний, з високим почуттям гідності і непереборним духом свободи!

Єдність і свобода робить нас гідними нащадками наших батьків! Будемо з шаною зберігати і захищати цей безцінний скарб! Хай береже нас усіх Господь і слава Йому за цю прекрасну країну – Україну! Слава Україні!

***

З Днем Гідності та Свободи вітаємо!

Від біди сім'ю ти бережи.

Але не забувай, що бувши ще у нас

Наш прекрасний український край!

***

Прийміть щирі вітання з Днем Гідності та Свободи! У ці непрості для Батьківщини часи, бажаємо миру і злагоди, сил і натхнення для побудови щасливого майбутнього. Адже кожен з нас — частка України, а разом ми — рушійна сила для змін на краще!

***

Сьогодні привітання звучать

Героям країни,

Воїнам світла —

Всім тим, хто життя

Не шкодують віддати —

Низький вам уклін,

І велика подяка!

***

З Днем Гідності та Свободи! Нехай буде мирне небо над українською землею, добробут і родинна злагода в домівках! Нехай не згасає віра в щасливе майбутнє Української держави!

Читайте також