Куди піти на День Валентина у Рівному

Фото - відкриті джерела; ілюстративні фото

День Святого Валентина – головне свято всіх, хто знайшов свою другу половинку. Розповідаємо про найцікавіші місця, де провести день всіх закоханих у Рівному.

День Святого Валентина в ТРЦ «Екватор» .

На гостей чекає святкова програма, цікаві майстер-класи, серед яких: створення декору і валентинок, виготовлення шоколадних цукерок та пряників, створення їстівних букетів, танцювальний майстер-клас – бачата.

Також відвідувачі зможуть поспостерігати за гумористичним шоу та концертом романтичної музики. Серед розваг - фотозона, Party-box та виставка hand-made.

Відвідувачі ТРЦ «Злата Плаза» 14 лютого зможуть взяти участь у благодійній акції від "Скарбниці Надії" - зроби  благодійний внесок та отримай миттєве роздруковане фото.

17:00 - 19:00 – кожен зможе насолодитись грою на фортепіано та скрипці.

Рівненський академічний музично-драматичний театр пропонує рівнянам 14 лютого відвідати музичну комедію з романтичним сюжетом «Господиня заїзду». Публіка зможе насолодитись живим звуком. Музика звучить у виконанні естрадно-симфонічного оркестру театру.

До Дня Святого Валентина у рівненському зоопарку відбудеться святкова акція. Усі, хто має ім’я Валентин(а) зможуть безкоштовно відвідати зоопарк (за наявності документів). А закохані пари, які підтвердять почуття поцілунком, зможуть пройти за одним квитком.

Рівненська обласна бібліотека для молоді у День Святого Валентина проведе майстерклас для молоді з інвалідністю та їх батьків «Валентинка-магніт». Місце проведення: відділ сімейного читання.

Найкращий спосіб відзначити день всіх закоханих – зробити його днем вашого весілля. Рівненський Міський Будинок Культури запрошує рівнян зареєструвати шлюб у своїх стінах 14 лютого завдяки послузі «Шлюб за добу». Для одруження необхідно звернутись до організатора шлюбної церемонії за адресою: вул. Соборна, 3Д. Подати заяву можна особисто у будні з 10:00 до 18:00 год. в кабінеті адміністратора (2 поверх, Виставкова зала).

Читайте також