Куди піти на перше побачення у Рівному: найбільш цікаві варіанти

Фото з відкритих джерел

Знайомство в інтернеті – не дивина у 21-му столітті. Не тільки молодь, але й люди старшого віку часто знаходять свою другу половинку саме завдяки мережі. Спілкуючись у соцмережах немає географічних обмежень, можна спілкуватись не виходячи з дому, а також відфільтрувати профілі потенційних співрозмовників за своїми інтересами. Це добряче економить час та особистий ресурс.

Загалом такий вид знайомств має як свої переваги, так і недоліки. Часто користувачі вказують неправдиву інформацію, аби справити враження на інших. Також існує ризик порушення безпеки конфіденційної інформації. Втім, розуміючи всі плюси та мінуси, знайти кохання на цифрових платформах – реально. Зачасту користувачі заходять на сайт знайомств у Рівному, аби знайти компанію для приємного проведення вечору.

Куди піти на перше побачення у Рівному?

Перше побачення – завжди дуже хвилюючий момент. Окрім хвилювання стосовно того, хто ж прийде на зустріч, важливо, аби все пройшло якнайкраще. Для цього можна продумати все наперед або ж вирішити спонтанно при зустрічі. Ось декілька варіантів, що як провести перше побачення:

  • Контактна ферма альпак «Fluffy farm». Домівка пухнастиків розташована у селі Городище за кілька кілометрів від Рівного. Тут можна познайомитись із милими альпаками, козами, павичами, кроликами та морськими свинками, погодувати їх тощо. Таке заняття зближує, розвеселяє і точно не залишить байдужим нікого.
    Якщо ж ви хочете щось ближче до міста – обирайте Рівненський зоопарк. Тут можна поєднати прогулянку та милування тваринами.
     
  • Класичний варіант – кафе. Саме кафе, а не ресторан, куди варто відповідно одягнутись. Крім того, атмосфера у кафе більш невимушена, легка та дружня. Який заклад обрати – справа особисто кожного, можна поцікавитись у партнера при зустрічі і разом обрати варіант.

    Крім того, все залежить і від локації, де ви зустрілись. Звісно, у центрі Рівного кафе більше, аніж у спальних районах, також вони мають різну концепцію і кожен знайде щось для себе.
     
  • Кіно, театр або ж концерт (якщо зустріч планували заздалегідь). Для когось це може здатись надто банальним, але погодьтесь: не щодня виходить піти у кіно чи театр. Тож запланувати зустріч у одному з таких закладів – хороший варіант. Навіть якщо людина, з якою у вас побачення, вам не сподобається, ви гарно проведете час на події.

    У кіно в Рівному можна піти у трьох районах: у кінопалац у центрі міста, у ТРЦ «Екватор», а також у ТРЦ «Нappy Мall» на Щасливому.

    З театрів – обласний муздрамтеатр на Театральній площі в центрі, а концерти зазвичай бувають у Палаці культури (кол. Текстильник) на Червонія та в Міському будинку культури у парку Шевченка.

    Після події можна прогулятись разом та поділитись враженнями один із одним.
  • Природа, прогулянки тощо. Тут є два варіанти: прогулянки у парках міста, або ж поза його межами. До прикладу, можна поїхати на «Сокіл» у Суськ. Тут ошатна територія, є прокат велосипедів та іншого транспорту, гуляють тваринки тощо.

На першому побаченні не варто йти у шумні місця, як-от нічні клуби, або щось дуже спеціалізоване. Не факт, що вашому партнерові це сподобається.

Що не варто робити на першому побаченні?

Від хвилювання або спроб справити гарне враження кожен може допускатись помилок і ось найбільш поширені з них:

  1. Багато говорити. Так-так, на першому побаченні варто не лише розповідатись щось, але й слухати свого співрозмовника;
  2. Брати з собою друзів або рідних. Такий крок швидше за все змусить людину, з якою у вас побачення, почувати себе більш скуто та некомфортно;
  3. Спроби показати свою «крутизну». Вести себе грубо, самовпевнено, зверхньо – не кращий варіант для побачення;
  4. Мовчати та сухо відповідати. У співрозмовника може скластись думка, що ви не зацікавлені у розмові. Відповідно, можна втратити шанс побачитись знову.
  5. Вимагати щось від людини, яка прийшла на побачення.

Перше побачення – це завжди хвилююче. Воно може бути сходинкою до нових відносин або ж просто дружби. Навіть якщо ви більше не побачитесь із цією людиною, ви отримаєте досвід знайомств через соціальні мережі.

Читайте також