Куди у Рівному можна принести непотрібний одяг

Ілюстративне фото

Мінімалізм та оптимізоване споживання пропагують у всьому світі. Йдеться як про харчування, так і про підбір гардеробу. Щоб не накопичувати забагато одягу, який збирає пил у шафі, потрібно регулярно проводити відбір. Втім що робити, коли рейд у шафі зроблено і зібралась маса речей у хорошому стані, які нікому носити.

У Рівному на базі Міського палацу культури "Хімік" діє пункт гуманітарної допомоги переселенцям. У даному пункті можна отримати одяг. Також там приймають речі у хорошому стані.

Приносити можна не лише одяг, а й іграшки, взуття, ковдри, постільну білизну, рушники та інше.

Гуманітарний центр знаходиться на 2 поверсі й працює у пятницю 10.00 до 13.00 та у суботу з 10:00 до 16:00. Приймається лише спортивний чоловічий одяг. 

Також центр видає одяг та взуття для осіб, які опинились в складних життєвих обставинах. 

Також непотрібний одяг можна принести й в соціальні заклади:

  • КЗ "Рівненський обласний центр з надання соціальних послуг", що знаходиться на вул. Жоліо Кюрі, 21,
  • Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг), що знаходиться на вул. Дубенській, 27/29. Центр працює щодня з 8-ої до 17-ої години, обідня перерва - з 13-ої до 14-ої. 

Віддати свій одяг можна також у комісійних магазинах, які приймають на реалізацію товар. Втім, варто розуміти, що одяг можуть і не придбати за домовлений з магазином період. За реалізацію магазини беруть відсоток від ціни товару.

На замітку, одяг у таких пунктах приймають лише у гарному стані, чистий та попрасований.

Читайте також