Купа металобрухту: у Рівному легковик врізався у позашляховик

фото - Фейсбук

У Рівному неподалік льонокомбінатівського кільця зіткнулися "Volkswagen" та "ВАЗ", пише UA: Рівне

Журналістка Суспільного на місці події з'ясувала, що, за попередньою інформацією, керманич "вазівки" не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну, де і відбулось зіткнення. Патрульні коментувати ситуацію на місці події відмовились. Водія "вазівки" з травмами різного ступеню важкості забрали до лікарні.

Цю інформацію на місці події підтвердила прес-офіцерка поліції області Марія Юстицька. Вона додала, що більше інформації про цю аварію повідомлять завтра. Коментувати ситуацію водій іншого авто відмовився.

- Поліцейські на місці події встановили, що 34-річний рівнянин, керуючи автомобілем "ВАЗ 2109", здійснюючи маневр обгону, виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з автомобілем "Volkswagen Touareg" під керуванням 22-річного жителя села Бармаки. Унаслідок ДТП травмувався водій "вазівки", у нього медики діагностували політравму, закриту черепно-мозкову травму, травма живота, перелом гомілки, та виявили запах алкоголю. Його госпіталізували у лікарню. Водій позашляховика у ДТП не травмувався, – розповіла прес-офіцерка відділу комунікації поліції області Марія Юстицька.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху слідчі Рівненського районного відділення поліції розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України.

Читайте також