«Квартал 95» втрапив у скандал через висміювання рівненського військкома

У мережі розгорівся скандал через виступ артистів "Квартал 95", які висміяли рівненського військкома Олександра Ярмошевича. Українці обурилися таким недоречним жартам та висловилися негативно щодо гумору "Кварталу".

Як повідомляє "24 Канал", актори, одягнені у військову форму, ділилися з колегою новою формою спілкування, а саме через поцілунки. Як виявилося, у кабінеті співробітників стояла камера, тому треба було вигадати спеціальний шифр "ДПО – дотики, поцілунки, обіймашки", щоб інформація не розповсюджувалася далі.

До колеги почали домагатися, що здивувало жінку. Втім, їй пояснили, що поцілунки означають прохання начальника "піти в Головне управління безпеки й передати їм документи з комплектації".

Глядачі обурилися відкритим знущанням з захисників України. Громадяни висловили сором "Кварталу 95" за недолугу спробу насмішити людей.

Прокоментувала ситуацію і нардепка з Рівненщини Соломія Бобровська:

"Дуже б хотілось, щоб київські тцк сп звернули увагу на Студія "Квартал 95". Щоб для профілактики  принаймні дівчата і хлопці з цього ідіотського номеру пройшли базовий 100 ВОС, роздуплились, що таке форма і офіцерські звання, а тоді б пару тижнів попрацювали, наприклад, в одеському тцк сп. Бо в танкову бригаду буде їхати заслабо. Може тоді б дійшло в якій країні вони живуть. Хоча і це не точно. 
Ну і вибачення перед всією країною цілком були б логічні і доречні. Не лише за форму, а за приниження і висміювання кожного, хто сьогодні у строю".