Квасилів приєднується до культурного життя Рівного (ФОТО)

У неділю маленькі мешканці Квасилова та їх батьки зібрались на свято дитинства. На майданчику «Веселка» працювали батути, на яких охоче стрибали юні квасилівчани. Упродовж усього свята малечу розважали аніматори, з якими вони танцювали, брали участь у конкурсах, жартували і просто веселились. Також усі охочі могли поласувати смаколиками. Свято організувала команда «Рівне Разом» з нагоди Дня захисту дітей і початку літа.

 «Найпрекрасніше, що нам дарує Господь у нашому життя – наші діти. Для дітей – все найкраще. Ми, Рівне Разом, робимо усе для того, аби наші діти відчували, що їх люблять, вони нам потрібні, щоб вони відчули, що про них турбуються і дбають і для них все лише найкраще. Оскільки першого червня ми долучились до усіх заходів, які проходили в місті Рівне, а Квасилів це теж міська територіальна громада, сьогодні для мешканців селища організували свято. Усе для того, щоб наші квасилівчани змогли бути задіяні у заходах, які організовувались у Рівному та розпочати літо на такій прекрасній ноті», - розповіла староста Квасилова Віта Кисільова.

Крім того, мешканців постійно закликали дотримуватись дистанції і нагадували про карантинні заходи.  Усі охочі могли робити знімки біля фотозони «Рівне Разом».  

 «Давно у нас не було таких свят, усі скучили. Сьогодні, хоч і дощова погода, але багато мешканців прийшли на свято. Дітлахи наші веселяться, а нам радісно бачити їх посмішки. Сподіваємось, у нас будуть більше проводити такі свята», - поділилась враженнями мешканка Квасилова Ірина.

У цей же день у селищі відбулось відкриття фестивалю «Рівне.Літо.Музика» - у рамках цього заходу виступали колективи та артисти комунальних закладів. Якщо раніше фестиваль охоплював лише Рівне, то віднині – і Квасилів.  

«Квасилів – частина Рівного. За весь час від початку карантину, це - перша можливість у Квасилові провести чудове свято. Люди скучили за розвагами, навіть незважаючи на погоду, яка то дощова, то сонячна, мешканці не розходяться. Крім того, наша команда - «Рівне Разом» завжди підтримувала дітей. Такі заходи, як цей, дають можливість дітям відпочити від гаджетів, погуляти, провести час разом із друзями», - зазначив секретар Рівненської міської ради Віктор Шакирзян. 

Квасилівчан і гостей селища своїми виступами тішили: студія молодіжний спортивно-танцювального клубу «Арт квартал», чоловічий вокальний ансамбль «Оксамит» Квасилівського БК, дитячий танцювальний колектив «Весняночка», дитячий вокальний ансамбль «Лоралей» та інші. 

«Так як Квасилів – частина Рівного, то усі заходи, які відбуваються у обласному центрі, будуть відбуватись і в Квасилові. Сьогодні в Рівному – офіційне відкриття фестивалю «Рівне.Літо.Музика» і сьогодні буде відкриття цього фестивалю у Квасилові. А напередодні, до Дня захисту дітей тут тривають розваги для діток. Ми й надалі будемо працювати на те, аби розвивати культурну сферу Квасилова», - розповів директор Квасилівського будинку культури Микола Бобрик.

Читайте також