Лаявся та хамив: маршрутник на Рівненщині відмовив у безкоштовному проїзді воїну

На Рівненщині стався черговий скандал за участю водія маршрутки. 

Цього разу маршрутник відмовився везти безкоштовно військового, який їхав на лікування, адже той не мав при собі посвідчення УБД. 

Про це захисник Ярослав Крючок написав у себе на Фейсбук. 

Як розповів чоловік, інцидент стався у селі Великі Селища. 

- На фото - водій маршрутки Губків – Рівне, він відмовився прийняти мою довідку про участь в бойових діях, вимагаючи «УБД», при цьому грубо лаючись. Єдине, що врятувало цього «чоловіка» від розбірок, це моя дружина та хвороба від якої проходжу лікування, - пише Ярослав. 

Зрештою військовий змушений був заплатити водієві за проїзд. Більше того, повертаючись назад із Рівного, він також оплатив проїзд. 

- По дорозі назад він навіть не хотів мені решту віддавати. Він почав мені хамити та кричати. Але зрештою кинув цих 100 гривень, - додає військовий. 

За його словами, пасажири на інцидент жодним чином не відреагували. 

Ярослав Крючок зауважує, що єдине, що хотів би, аби маршрутнику вручили повістку. 

- Це було б найкращим варіантом, аби він сам це спробував на собі - як це, протягом року не знімати бронежилет та спати у спорядженні, - додав він.

Водночас сам водій заперечує свою вину. Про це "Рівне Медіа" розповів заступник начальника управління інфраструктури та промисловості Рівненської ОДА Віталій Харковець

- Тобто у них виникла конфліктна ситуація через те, що він відмовив йому у зупинці у забороненому місці. Взагалі перевізник вказує, що водій - неконфліктний і що такого не було - що у грубій формі відмовив, - каже чиновник. 

У той же час посадовець уточнює, що учасники бойових дій мають право на безкоштовний проїзд, але лише за наявності посвідчення УБД. 

Читайте також: "Розвелося вас тут..." : водій рівненської маршрутки нахамив матері загиблого Героя

Читайте також