Лікар з Рівного, який служить у ЗСУ, може отримати "Орден Святого Пантелеймона"

Щорічно медзаклади усіх областей України номінують найкращих фахівців на почесну відзнаку “Орден Святого Пантелеймона”. Цьогоріч серед номінантів у Рівненській громаді — лікар-анестезіолог КНП “Центральна міська лікарня” РМР Рибак Олег Васильович. Медик служить у ЗСУ та рятує життя Воїнів.

Повідомляють в Управлінні охорони здоров'я Рівненської міської ради.

Олег Васильович навчався у Львівському державному медичному університеті та вже понад два десятки років працює у колективі міської лікарні.

Свій шлях у медицині фахівець розпочинав з роботи санітаром, тож йому знайомі різні етапи лікування пацієнтів.

Олег Васильович у 2015 році проходив службу у зоні АТО. У складі медичного пункта І батальйону 93-ї ОМБ рятував життя бійців та вивіз понад 500 поранених з поля бою.

Нині лікар мобілізований та служить у лавах ЗСУ. Щодня фахівець рятує Воїнів на найнебезпечніших ділянках фронту. Його професійна майстерність, ясність розуму та досвід дають надію тим, хто її зараз найбільше потребує – Захисникам.

«Завдяки своїй високій професійній майстерності та активній участі у громадському житті Олег Васильович Рибак має авторитет у колективі і високу репутацію у медичних колах, як професіонал і людина, якій притаманна чесність, доброта, співучасть у долі інших, вірність професійному обов‘язку» - відгукуються про лікаря колеги.

Кандидатуру Олега Рибака підтримали під час зборів колективу КНП «Центральна міська лікарня» РМР.

Читайте також