Лікарі розповіли про стан постраждалих у страшній ДТП на Рівненщині (ВІДЕО)

Стан хворих, які після ДТП в районі Сарн, потрапили до реанімації без змін. 21-річний чоловік з Київської області, за словами головного лікаря райлікарні, стабільно важкий. 29-річний житель Кіровоградщини - у комі третього ступеня. Його вчора оглянули нейрохірурги з Рівного, передає UA: Рівне.

«В прогнозах по першому випадку вони, скажімо так, не оптимістично налаштовані. Там тенденції немає. Підтримуємо серцеву діяльність. А по неврології там мозкова кома глибока, 3-го ступеня. Інший більш стабільний. Всі в траматології відповідно до плану лікування йдуть на часткове покращення», – сказав журналістам UA: Рівне головнийлікар Сарненської районної лікарні Василь Іванюк.

Ще троє пасажирів "маршрутки", яка потрапила в ДТП - у травматологічному відділенні. Там також і водій автоцистерни "Рівне-Борошно". Його сьогодні готують до виписки. .


«Він ходить, веде активний спосіб перебування в стаціонарі. Там проблем немає. Тому нічого не заважає, щоб він продовжив амбулаторне лікування», – додав Василь Іванюк.

Читайте також