Ліки від коронавірусу: рівненські фахівці закликають бути уважними

Фото - ілюстративне

У ситуації, яка склалася з поширенням коронавірусу COVID-19, у друкованих засобах масової інформації, на телебаченні та радіо, на транспорті, засобами зовнішньої та внутрішньої реклами, а також в мережі Інтернет часто розповсюджується інформація про різні лікарські засоби, які нібито лікують коронавірус. Проте у Рівненському обласному управлінні Держпродспоживслужби наголошують: ліків проти коронавірусу немає! 

За інформацією Асоціації представників міжнародних виробників АІРМ Ukraine, на цей час не існує жодного спеціального лікування коронавірусу COVID-19, а пацієнтам в ізоляції надається симптоматичне лікування, відповідно до рекомендацій Всесвітньої організації охорони здоров’я.

Та попри це у час, що характеризується підвищеною уразливістю людей до маніпуляції та омани, розповсюджується реклама лікарських засобів нібито проти коронавірусу. Тож якщо ви помітите таку рекламу - проінформуйте про неї управління захисту споживачів Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області за адресою: м. Рівне, вул. Поповича, 65А, або на електронну пошту: [email protected].

 

Джерело: Радіо Трек

Читайте також