Лишила передсмертну записку: на Рівненщині 14-річна школярка покінчила життя самогубством

Фото - відкриті джерела; Ілюстративне фото

Близько 16 години 8 грудня в місті Березне сталась прикра подія – 14-річна дівчинка покінчила життя самогубством. Слідчі наразі встановили, що дівчинка лишилась вдома сама, в той час, як її 43-річна мати зі знайомим пішли в магазин. Після повернення виявили, що вхідні двері – замкнені, а на прохання відкрити ніхто не відповідав. Потрапити до будинку вдалось через підвальне приміщення, у коридорі мати виявила повішеною 14-річну доньку.

Нашим журналістам стало відомо, що в цей момент виявлення дівчинка ще була жива, але попри вжиті реанімаційні заходи її врятувати не вдалось.

Пояснити причини смерті дівчини не можу ніхто – ані родичі, ані сусіди. 14-річна Тетяна виховувалась у неповній сім’ї – три роки тому помер тато, а мати постійно перебувала на заробітках у Польщі. У жінки є ще одна 21-річна донька.

Родина на обліку органів поліції, служби у справах дітей не перебуває; за місцем проживання характеризується позитивно: будь-якої інформації щодо конфліктів у сім’ї до поліції не надходило. Школярку знають як веселу, доброзичливу та хорошу дівчинку.

Також відомо, що з місця події вилучили записку, але її зміст наразі не розголошують. Поліцейські встановлюють обставини інциденту. 

За інформацією відділу комунікації поліції Рівненської області

Читайте також