Лісгосп на Рівненщині підтримує військових на сході України (ФОТО)

І хоча лінія фронту від Рівненщини далеко, але колектив Рівненського обласного управління лісового та мисливського господарства та колективи державних лісгоспів Рівненської області розуміють усю складність нинішньої ситуації в країні, і простягнули руку допомоги структурним підрозділам оперативного командування «Захід». Співробітники лісгоспів Рівненської області з власного досвіду знають, як там, на лінії вогню, бо брали участь у проведенні Антитерористичної операції. Про це пише сайт cimic.com.ua.

Матеріали, допомога з відновлення та ремонту військової техніки, мотопомпи, придбання будівельних матеріалів – ось невеличкий перелік того, що отримували структурні підрозділи ОК «Захід» від колективу ДП «Соснівський лісгосп», безпосередньо перебуваючи у зоні воєнних дій. Також хочеться відмітити про їхній вклад, щодо відновлення матеріальної бази класів “Захисту Вітчизни”, а саме передача комплектів плакатів “Захист Вітчизни”  (50 комплектів плакатів у школи Гощанського, Березенівського, Корецького, Рівненського районів Рівненської Області).

Колектив ДП «Зарічненський лісгосп» прикладав максимуму зусиль для відновлення воєнної автомобільної техніки та придбанню будівельних матеріалів для структурних підрозділів ОК «Захід».

В свою чергу колектив ДП «Клеванський лісгосп», допоміг одному із підрозділів ОК «Захід» в закупівлі бензопил, генераторів, сокир та електричних кабелів для облаштування нормальних побутових умов на бойових позиціях.

Читайте також