Лісівників Рівненщини нагородили почесними відзнаками

Почесними відзнаками командувача військ ОК «Захід»-нагрудними знаками нагородили сьогодні на обласній нараді Рівненського обласного управління лісового та мисливського господарства директора ДП «Соснівський лісгосп» Олександра Прохора та директора ДП «Клеванський лісгосп» Сергія Чуприну, пише Рівненське обласне управління лісового та мисливського господарства.

Військові подякували лісівникам Рівненщини за допомогу, яку вони надавали впродовж року: це і матеріали на ремонт покрівлі, допомога з відновлення військової техніки, мотопомпи для структурних підрозділів ОК «Захід», які безпосередньо перебували у зоні військових дій, та інше.

Начальник Рівненського обласного управління лісового та мисливського господарства Віталій Сухович наголосив, що допомога та підтримка нашим військовим буде надаватися і надалі.

Він також запропонував лісівникам області спільно провести акцію на підтримку родин загиблих військових у зоні АТО.

- Сподіваюся, що до закінчення різдвяних свят наші лісівники встигнуть завітають у кожну сім‘ю області, яка втратила героїв під час проведення АТО, щоб такі родини відчували постійну підтримку та допомогу, - зазначив Віталій Сухович.

 

Читайте також