Лижник-екстремал з Рівного прокоментував свою поведінку (ВІДЕО)

Твоє Рівне

Його звати Роман Козачук, це саме той лижник-екстремал, який проїхався дорогами Рівного, тримаючись за причеплений до автівки трос, пише UA: Рівне

Він розповів, що такий вчинок він зробив кілька днів тому, зйомки для власного блогу тривали у два підходи. Відео набрало в соцмережах тисячі переглядів. Сьогодні лижник погодився прокоментувати для UA: Рівне мотиви свого вчинку. Сказав, що хоч і не відчував себе в небезпеці, але більше так не робитиме і кататиметься на "Бармаковелі".

Після інтерв’ю він пішов у патрульну поліцію, каже – на нього вони таки вийшли і запросили на розмову про вчинення адмінправопорушення.

Речниця патрульної поліції області Оксана Юрченко розповіла, що на 27-річного рівнянина склали протокол за ч.4 ст. 127 КУпАП (за порушення пішоходами чи іншими учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило створення аварійної обстановки).

Такі порушення тягнуть за собою накладення штрафу в розмірі десяти неоподатковуваних мінімумів (170 гривень, - ред.) або громадські роботи на строк від двадцяти до сорока годин. Матеріали передані до суду.

Читайте також