Лобове зіткнення з комбайном: на Рівненщині у ДТП водій загинув за день до Дня народження (ФОТО)

Вчора, у неділю, 20 жовтня, близько 16 години на Рівненщині неподалік с. Мала Совпа Корецького району трапилась смертельна ДТП.

За інформацією правоохоронців, які працювали на місці пригоди, автомобіль «Volkswagen Caddy», за кермом якого перебував мешканець м. Березного, повертаючи ліворуч, не впорався з кермуванням та виїхав на зустрічну смугу, де лоб у лоб зіткнувся з комбайном, за кермом якого перебував 41-річний мешканець Кіровоградської області.

В результаті ДТП на місці загинув водій "Фольксвагена", якому, до слова, сьогодні, 21 жовтня, виповнилося б 29 років... Також в аварії постраждали його пасажири - 21-річна березнівчанка та 7-річний мешканець Гощанського району. У них обох діагностували політравму та госпіталізували до Корецької центральної районної лікарні. Водій комбайну не травмуваввся.

За цим фактом у поліції відкрили кримінальне провадження та розпочали досудове розслідування за ч. 2 ст. 286 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого).

Читайте також