Локації для новорічних фото у Рівному: підприємці підготувалися до свят

У Рівному підприємці створили чимало красивих локацій, біля яких можна зробити атмосферні фото. Власники закладів харчування та магазинів прикрасили фасади будівель хвойним гіллям, кульками та гірляндами. Такий фон створить настрій для тематичної фотосесії.

Джерело: skysay9

"Цуколіні" - кав'ярня та кондитерська на вулиці 16 Липня. Можна не лише смачно поїсти солодощів, а й зробити гарне фото.

ТРЦ "Злата Плаза" - на території біля торгового центру цьогоріч розташвали не лише традиційну ялинку, а й красиві фотозони. Зокрема, є великий "подарунок", створений із гірлянд. Також можна покататися і сфотографуватися на яскравій каруселі.

"Фортіссімо" - заклад харчування у центрі Рівного також підготувався до свят. На фасаді красуються червоні кульки у поєднанні із срібними гілочками. Гарний фон для фотосетів.

"Салют" - кафе також має свій неповторний стиль. Мінімалізм відобразився із у новорічних декораціях. На фасаді закладу повісили віночки з хвойних гілок, прикрашені акцентними червоними стрічками.

ТРЦ "Happy Mаll" - біля торгового центру розташована новорічна ялинка. Також біля головного входу є святкові ілюмінації та фотозона "2024".

"НеВдома" - заклад харчування на вулиці Симона Петлюри. Прикраси декоратори теж обрали хвойні з червоними акцентами, які у тренді цьогоріч.

"Lelia" - магазин косметики на вулиці Симона Петлюри також прикрасив фасад до свят. Цього разу акцентами стали шишки на хвої та красиві кремові буси.

Читайте також