Луна-парк, відомі артисти та феєрверк: ЖК «На Щасливому» гучно відсвяткував 10-річний ювілей (ФОТО)

14-го жовтня, у День захисника України та свято Покрови Пресвятої Богородиці, житловий комплекс «На Щасливому» відзначив солідний ювілей – 10 років. З цієї нагоди для мешканців і гостей організували атмосферне святкування – з музикою, танцями, атракціонами та смачними частуваннями.  

Присутні брали участь у розіграші призів від партнерів і різних змаганнях за круті презенти. Надзвичайники демонстрували свою техніку, охоче робили фото з відвідувачами, а дітлахи завзято оглядали їх спорядження та автівки.

Усі охочі робили знімки біля тематичних фотозон: осіння прохолода не стала на заваді, а навпаки - доповнювала атмосферу свята.

Особливо потішним свято було для найменших гостей. Дітлахи катались на атракціонах, танцювали під запальні хіти, а ще - за будь-якої нагоди бігли на сцену, аби сказати щось у мікрофон чи просто побути поруч зі співаками. Окрім того, впродовж всього свята їх розважали аніматори.

Гості святкування грілись не лише гарячими напоями, але й танцями. До прикладу, під виступ гурту «TOPORKESTRA» рівняни танцювали «польки» й водили хороводи. Неабиякого захоплення у присутніх викликав виступ дитячого духового оркестру «Олександрія».

Запальними танцями у погожий жовтневий день присутніх тішили учасниці Студії сучасного танцю та вокалу Dance Way.

«Дуже круте свято, яке подарувало нам незабутні емоції. Щасливе – це маленьке містечко у місті, яке ми дуже любимо. Сьогодні ще раз переконались у тому, що не помилились із вибором житла, адже наш житловий комплекс має продуману інфраструктуру, чисті вулиці та сучасні будинки», - поділилась враженнями рівнянка Ольга.

Привітати велику родину житлового комплексу та усіх, хто долучився до його створення, завітали Архієпископ Рівненський та Острозький Іларіон, міський голова Олександр Третяк, секретар Рівнеради Віктора Шакирзян, голова обласної ради Сергій Кондрачук і народний депутат України Дмитро Соломчук.

Приємним сюрпризом стало вручення відзнак. Так, Архієпископ Іларіон передав забудовнику Роману Курису грамоту за підписом Митрополита Епіфанія - як вияв поваги всьому колективу ЖК «На Щасливому» за заслуги перед помісною Православною церквою та Божим народом. Четверо мешканців Рівненської міської територіальної громади отримали подяки та грамоти від мініципалітету. Це - кіборг, який був у Донецькому аеропорту, депутат Рівнеради Федір Мисюра, директорка будинку ветеранів Вікторія Шинкаренко, ветеран АТО Іван Лепеха та рівненський режисер, який фільмує війну на сході України Андрій Смусь. Також колектив комплексу отримав Почесну грамоту від міської ради.

Упродовж відзначення десятиріччя житлового комплексу зі сцени на святі лунали співи відомих рівненських вокалістів, таких як Микола Бобрик, Юлія Тимочко, Галина Куришко, Катерина Качановська. А під гімн житлового комплексу «На Щасливому» у виконанні Дар’ї Бугайчук у небо випустили святковий феєрверк.

До слова, у житловому комплексі «На Щасливому» постійно дбають про своїх мешканців та часто організовують для них різноманітні відпочинкові заходи та святкування, аби кожен житель мав можливість весело, цікаво та  у родинному колі проводити своє дозвілля.

Читайте також