Маленькі модники, рекорд учасників та новинки дитячої моди: у Рівному стартували дводенні модні покази «Fashion Time»: як це було (ФОТО)

Вчора, 30 березня, у Рівному у новій для події локації - концерт-холі «Хутір» (с.Велика Омеляна, вул.Дубнівська, 1б) стартували дводенні модні покази FASHION TIME, які проходять в нашому місті вже всімнадцяте.



Розпочався захід з показу колекції стильного ексклюзивного дитячого одягу від дебютантів модної події, спеціальних гостей з міста Полтави – дизайнерського бренду YouMaSh. Вони продемонстрували гостям новинки моди та презентували найсвіжіші тренди для найменших модників.



Після цього вперше на FASHION TIME виступив Театр Моди від Школи моделей ARTmodels. Під час свого шоу вихованці школи продемонстрували ексклюзивну колекцію відомого рівненського бренду Dolloris від місцевої дизайнерки Зінаїди Троянчук.

Далі на подіумі розпочався Восьмий відкритий конкурс модних луків «Best of Style VIII». У ньому за звання найстильнішого змагалося 70 діток різного віку, їх рідних та батьків не лише з Рівного, а й з інших міст України, зокрема з міст Полтави та Хмельницького. Відтак, цей конкурс вперше за свою історію вийшов на всеукраїнський рівень.



Учасники продемонстрували усім присутнім своє власне бачення моди. А оцінювало конкурсантів експертному журі у складі 9 чоловік: директор коледжу моделей, скаут-директор агентства моделей "L-models" Галина Лазаренко (Київ), блогер Ілона Скала (Рівне), Ольга Федорович (Чернівці), представник мережі магазинів «Альтекс» Наталія Білявська (Рівне), власниця брендового магазину Колібрі Kids Ірина Канавська (Рівне), «Перлина Рівного 2017» Інна Рабченюк (Рівне), модель агентства ARTmodels Сергій Коздровський (Рівне), виконавчий директор модельного агентства «Margo Group» (Полтава) Марина Меллін, головний редактор глянцевого журналу «ALSM» Ольга Кирея (Рівне).



Майже 4 години учасники конкурсу доводили, хто з них вміє найстильніше одягатися. Відтак, переможців обирали у 5 номінаціях: KIDS (4-5 років), CHILDREN (6-10 років), TEEN (11-15 років), Me and Mom (я і мама), FAMILY (родина).



Так, переможців було аж 14. У номінації KIDS кращими стали Анастасія Устюгова та Катерина Ситникова. У номінації CHILDREN перемогу здобули Дар'я Казакова, Маргарита Лукашик, Стефанія Крайня та Олександра Сторожук. У номінації TEEN перемогли Роман Демченко та Марта Блажкова. У категорії FAMILY журі обрало кращими сестричок Софію та Іринку Бляшиних. А в номінації Me&Mom перемогли Арсен Тихоненко з  мамою Олександрою та Софія Батрак з мамою Яною. Усі вони нагороджені Кубком та подарунками від партнерів заходу.



Крім цього, ще 4 конкурсанток удостоїлись спеціальних відзнак. Зокрема, Валерія Мегадь, Валерія Шевчук та Олександра Кучина отримали спецподарунки - прикраси від дизайнера Анастасії Мельник та бренду «Акцент Тренд», а Марія Білоус  отримала спецподарунок - безкоштовну зачіску від перукаря-стиліста Наталії Топчій. До слова, кожен конкурсант отримав іменний Сертифікат учасника Проекту та стильні подарунки від організаторів.



Після цього, вчора на подіумі одразу кілька своїх колекцій продемонстрував також відомий польський бренд «Coccodrillo», яку просто обожнюють мільйони батьків по всьому світу. Він подарував глядачам справжнє fashion-шоу. Маленькі моделі під час показу продемонстрували найсвіжіші колекції святкового, спортивного та верхнього одягу, а також речі в стилі кежуал для хлопчиків та дівчаток віком від народження до 14 років. До речі, під час показу кожному гостю бренд подарував грошовий сертифікат на 200 грн.



А наостанок модні новинки нового сезону представив один з найкращих брендових магазинів Рівного «Колібрі Kids». Рівняни побачили колекцію кежуал-одягу, у якій зібрано найстильніші та зручні речі для малечі від найкращих світових брендів.

Загалом вчора, до слова, у показах взяло участь аж 150 учасників!

А вже сьогодні, 31 березня, на усіх рівнян чекають модні покази усіх дорослих колекцій.



Спочатку о 16 год. у концерт-холі «Хутір» пройде Відкритий конкурс для молодих дизайнерів «1Look IV». У ньому за безкоштовне місячне навчання у Академії стилю і дизайну Андре Тана у різних номінаціях змагатиметься аж 11 початківців не лише з Рівного, а й з інших куточків України. Це – абсолютний рекорд конкурсу. До речі, усі, хто бажає відвідати змагання, побачити усі конкурсні роботи та повболівати за свого фаворита, зможуть потрапити до зали абсолютно безкоштовно, адже вхід на конкурс – вільний.

По завершенні конкурсу та після перерви о 18 год. розпочнуться вже, власне, самі модні покази дорослих колекцій. Свою капсульну колекцію на подіумі рівнянам представить молода рівненська дизайнера, переможниця останнього конкурсу «1Look» Анна Павлюк. Повноцінну та найсвіжішу колекцію жіночого одягу покаже ще одна переможниця минулорічного Конкурсу «1Look» Валентина Вишневська-Нетрусова, яка працює під власним брендом VALENCIA. Крім цього, на наймоднішому рівненському подіумі свої нові колекції жіночого одягу презентують: новий бутік брендового жіночого одягу «AL MiaLana» мережі магазинів "Альтекс-Тканини", постійна резидентка показів, відома рівненська дизайнерка Любов Шипукова, яка працює під власним брендом «Love&Beauty», бренд «Boudoir» від дизайнерки Катерини Гончарук. Колекцію стилізованого вишиваного одягу представить глядачам знана у Рівному народна майстриня Зоя Романова, колекцію весільного та вечірнього вбрання - відома дизайнерка Анна Челишкіна, колекцію модних та ексклюзивних прикрас - молода дизайнерка  Ольга Пашинська та колекцію сонячних окулярів для дітей та дорослих від найвідоміших брендів - магазин «ВАША ОПТИКА».



Крім цього, незмінний резидент нашої Події маестро української моди Андре Тан
представить рівненським модницям і модникам одразу три свої нові весняно-літні колекції – жіночу, чоловічу та жіночу «+size», на яку дизайнера надихнула участь у відомому телепроекті каналу «1+1» «Модель XL».



Також капсульну колекцію святкового одягу для дітей під час FASHION TІME покаже рівненська дизайнерка, Дипломант ІІ Конкурсу молодих дизайнерів «1Look» Юлія Ковальчук, яку вона створила для  польського бренду "by o la la...!".



Дебютантами Першої у Рівному модної події FASHION TІME стануть вже відома у Рівному дизайнерка Міра Царук, спільний авторський бренд жіночого одягу під назвою «ТіО» дизайнерів Тетяни Онищук та Оксани Ткачук та дизайнерка нижньої білизни ручної роботи для дому і сну Сніжана Кирчук, яка працює під власним брендом «ILLUSION». Також до Рівного як резидент модних показів вперше завітає відомий український дизайнер з Одеси Руслан Хвастов, який створював костюми до фільмів Кіри Муратової та Єви Нейман.



Окрім показів, на гостей у залі чекатиме чимало приємних сюрпризів: подарункові сертифікати, розіграш подарунків та інші приємності.

А по завершенні дійства в концерт-холі «Хутір» FASHION TIME продовжиться закритою фешн-вечіркою у новому нічному клубі «Catarsis», де гості зможуть побачити колекцію суконь від «Boudoir» та посмакувати смачним шампанським від «Fragolino Novelinna».

Програма другого дня модної події FASHION TIME, 31 березня:

16:00

Конкурс молодих дизайнерів 1Look. Четвертий сезон

18:00

FASHION TIME main OPEN

VALENCIA

Церемонія нагородження  переможців 1Look

Анна ПАВЛЮК capsule debut

Olga PASHINSKA

Зоя РОМАНОВА

Mira TSARUK debut

ТіО debut

AL MIАLANA debut

Окуляри ВАША ОПТИКА

YOUMASH visitor guest

Театр моди ARTmodels®

Виступ Марії ЗЛАТИ

Anna CHELYSHKINA

Виступ L'DAR

a.TaN MAN&Barbershop Gentlemen's Club debut

Любов ШИПУКОВА

Юлія Ковальчук&by o la la…! debut

BOUDOIR

ILLUSION debut

a.TaN by Andre TAN

a.TaN PLUS surprise

Ruslan KHVASTOV visitor guest

FASHOIN TIME song                                                                     

AFTERPARTY  CATARSIS

Нагадаємо, що основною родзинкою 17-го сезону є вражаючий у своїх масштабах потрійний ХХХL-подіум. Тож цього разу абсолютно кожному, незалежно від місця у залі, дуже добре видно усе, що відбувається на подіумі, адже втричі збільшено кількість перших рядів, а в залі - аж три глядацьких сектори.



Квитки на захід ще можна придбати за телефоном: 098 522 15 11 або ж в офісі компанії ARTmodels®. Також придбати квиток можна буде безпосередньо на місці проведення – у концерт-холі «Хутір». Поспішайте, аби мати змогу стати частинкою унікального для Рівного дійства та поринути у свято моди, краси, стилю та весни!

Читайте також