Малюк Любомир, що вже майже рік бореться з раком, потребує допомоги

Допоможіть оплатити термінове КТ для малюка Войтюка Любомира!

ДОПОМОГТИ ЗАРАЗ

Малюк Любчик закінчує протигрибкову терапію, яку отримував із січня. Три останні місяці видались занадто напруженими для хлопчика. Він так і не зміг розпочати підготовку до ауто-ТКМ в Інституті раку, повернувся на хімію до Рівного… А далі посипались негаразди за негараздами. Пошук коштів спочатку на «хімію», обвали аналізів та висока температура після блоку, пошук Октагаму та коштів на нього. Це була гонка на виживання… Тоді в січні, за два тижні для Любомира було придбано медикаментів на суму більше 30 тисяч гривень.

Так, завдяки вашій підтримці і з допомогою необхідних ліків поступово стан хлопчика почав покращуватись. Паралельно йому було призначено протигрибкову терапію, за результатами КТ. Періодично медикаменти для цього лікування з’являлись у відділенні. Кілька разів батькам потрібно було самостійно їх купувати, адже знову повторюється ситуація, коли медикаменти зникають з аптек і їх доводиться шукати в залишках по всій країні. Та батьки Любчика доклали максимум зусиль аби протигрибкове лікування сина не переривалось.

Зараз хлопчик знову весело крокує по палаті та відділенню. Разом з мамою він завжди на творчих заняттях. А ще днями Любомиру виповнилось два рочки! Важко уявити, що вже понад 10 місяців він проходить лікування в онкогематології. Тут, в лікарні, він навчився ходити та говорити. Стіни відділення вже в деякому сенсі стали для нього домівкою. Так багато вже позаду у цього грайливого малюка. І ще досить тривале лікування попереду…

А на сьогодні у нас термінова потреба в оплаті КТ для Любомира. Результати тривалого лікування грибкової інфекції можливо оцінити лише після цього обстеження. Вже на сьогодні малюку призначено КТ, але у батьків хлопчика немає можливості оплатити його. Ми звертаємось до вас з проханням допомогти Любчику! Вартість питання – 3770 гривень. Хлопчик може пройти КТ вже сьогодні, якщо ми терміново його оплатимо!

Контактні дані

фонд_Скарбниця_Надії

Юлія Кутик (координатор) – 097 938 07 54

Реквізити для надання допомоги:

КАРТКА ПРИВАТБАНК

Картка № 5169 3305 1050 4746

(корпоративна карта БФ «Скарбниця Надії», але за банківськими правилами вона повинна бути емітована на фіз. особу – голову правління фонду, Кутик Юлію Миколаївну)

Призначення платежу – добровільна пожертва для Войтюка Любомира

ПРИВАТБАНК

БФ «Скарбниця Надії»

ЄДРПОУ 37685693

р/р 26007054713460

КБ «ПриватБанк»

МФО 333391

Призначення платежу – добровільна пожертва для Войтюка Любомира

>>історія дитини на сайті фонду

Читайте також