Мама зоозахисниці з Рівненщини, яку застрелив снайпер, сама утримує десятки котів та собак (ВІДЕО)

На Рівненщині пенсіонерка утримує майже три десятки котів та собак у пам'ять про загиблу доньку. Пані Галина втратила доньку ще на самому початку широкомасштабного вторгенення. Тоді молода зоозахисниця поїхала на Київщину, щоб врятувати тварин.

Про це повідомляє канал "Ми - Україна".

Волонтерка Яніна Ренк рятувала з-під обстрілів безпритульних тварин у Київській області. Тоді до будинку матері у Дубровиці вона привезла з Бородянки кілька десятків котів та собак.

Згодом жінка поїхала знову у небезпечну зону, щоб врятувати ще тварин, однак загинула. Як дізналася потім мама, снайпер потрапив жінці прямо в серце.

Останні десять місяців одинока пенсіонерка утримує десятки тварин. Сама вона ледь зводить кінці з кінцями, проте піклується про улюбленців доньки у пам'ять про неї.

Рівненські волонтери допомагають старшій жінці кормами.

"Не викидає тварин. Це гідність людини, і боротьба, і біль, і трагедія - все в одному. Ми протягом всього цього часу допомагаємо, на скільки можемо. Скільки в нас цих запасів кормів. Я розумію, що для мами - вона старша жінка - отримати таку кількість тварин. Це дуже важко", - коментує зоозахисниця Алла Лосік.

Волонтери пропонують охочим забрати тварин. Пані Галина тільки за - головне, щоб у добрі руки.

 

 

Читайте також