Мати з дитиною, які переїхали з Вовчанська до Сарн, потребують їжі та побутової хімії

Христина з Харківщини разом із 4-річною дитиною мешкають у місті Сарни. Чоловік 32-річної пересленки загинув під час проходження служби у ЗСУ.

На сторінці організації "Жінка для жінки" опублікували історію Христини та закликали небайдужих допомогти сім'ї. На сайті проекту можна дізнатися деталі та надіслати донат.

"У мене є 4-річна дитина. Мій чоловік, з яким ми прожили в громадянському шлюбі 10 років, добровільно пішов до ЗСУ і загинув 20 грудня 2023 року. Я не отримую виплат через довгий процес законодавчого оформлення.

Ми жили у Вовчанську, Харківська область, але через окупацію виїхали 28 лютого 2022 року разом із сестрою та дитиною. Наш будинок зараз зайнятий військовими ЗСУ. Наразі я навчаюся в Сарнах від біржі праці на продавчиню.

Моя мати залишилася у Вовчанську і теж у скруті. Я підтримую її, коли маю можливість. Ми живемо в гуртожитку для переселенців і найбільше потребуємо їжі та побутової хімії, бо гуманітарної допомоги немає. Буду вдячна за будь-яку підтримку", - розповіла Христина.

«Жінка для жінки» - це проєкт, створений для допомоги жінкам, які опинилися у кризових життєвих обставинах.
 

Читайте також