Майстер спорту України із софтболу провела "Розминку від чемпіона" для школярів однієї з громад на Рівненщині

У Шпанівській громаді провели «Розминку від чемпіона».

Про це повідомили в Рівненській облраді.

Традиційно упродовж навчального року Обласний центр фізичного здоров’я населення "Спорт для всіх Рівненщини" за підтримки відділення НОК України в Рівненській області організовують для школярів області зустрічі з успішними спортсменами. Цього разу «Розминка від чемпіона» завітала до ОЗ "Шпанівський ліцей".

Школярі мали нагоду познайомитися з успішною спортсменкою, гравчинею команди «Західний вогонь», майстром спорту України із софтболу Наталією Корнозевич.

Зустріч розпочалася з короткого знайомства й нагородження переможців конкурсу малюнків на спортивну тематику.

Далі спортсменка розповіла дітям про свій шлях у спорт, досягнення та здобутки. Частину нагород зі змагань всеукраїнського та міжнародного рівнів Наталія привезла із собою. Чемпіонка відповіла на численні запитання учнів, адже для більшості дітей це взагалі було перше знайомство із софтболом.

Після спілкування Наталія Корнозевич провела з дітьми розминку та майстерклас. Усі охочі могли спробувати себе в цьому виді спорту.

Окрім того, організатори заходу провели вікторину на спортивну тематику. Учасникам за правильні відповіді вручили сувеніри. Опісля - спілкування та фотографсесія з чемпіонкою.

Читайте також