Майстер-класи, благодійність та активний відпочинок: у Рівному стартував родинний фестиваль «Перлинка та Перлина Рівного 2018» (ФОТО)

У Рівному стартував Родинний обласний фестиваль краси і талантів «Перлинка та Перлина Рівного 2018», який цьогоріч проводиться в рамках проекту Громадського бюджету Рівного. Відтак, вже увосьме поспіль рівнянам продемонструють найкрасивіших, найталановитіших та найсміливіших дівчат віком від 5 до 25 років.

Днями пройшов перший офіційний захід Фестивалю, під час якого відбулася міні-презентація та тепле знайомство усіх 36 цьогорічних фіналісток проекту.

Під час зустрічі дівчата розповідали про себе та обмінювалися подарунками одна з одною, а також отримали фірмові брендові футболки учасниць.

Також відбулося жеребкування, під час якого «перлинки» та «перлини» витягували для себе свій порядковий номер, під яким вони виступатимуть у фіналі фестивалю, що пройде вже майже за два тижні – у неділю, 9 вересня, о 17 год. у МПК «Текстильник» (вул. Гагаріна, 6).

До слова, під час проекту на усіх фіналісток, а це 24 дівчинки віком від 5 до 15 років, які змагатимуться за перемогу у Фестивалі «Перлинка Рівного 2018», та 12 дівчат віком від 15 до 25 років, які боротимуться за головну корону конкурсу «Перлина Рівного 2018», чекає насичена та цікава програма підготовки до фіналу.

Організатори проекту – компанія «ARTmodels» підготувала для красунечок низку соціальних, спортивних, розважальних та корисних заходів, які передуватимуть фінальному шоу. Зокрема, усі дівчата візьмуть участь у професійних фотосесіях та зйомках відеороликів, для них проведуть майстер-класи з дефіле та сценічного позування, вокалу, хореографії, навчатимуть працювати з мікрофоном та ефективно презентувати себе, а також вони візьмуть участь у спеціальному майстер-класі з виготовлення ляльки-берегині та у поетичній каві-майстер-класі, де вчитимуться писати вірші.

Відтак, вже завтра, 24 серпня, у День незалежності України фіналістки вранці візьмуть участь у міському легкоатлетичному забігові у вишиванках «Rivne Patriotic Run 2018», а увечері  на них чекає спільна святкова прогулянка до Покровського собору, де вони візьмуть участь у молитві та духовній акції «Боже, Україну збережи!..». Там вони також випустять у небо разом з повітряними кульками паперових птахів миру, яких дівчата виготовили власноруч напередодні.

Крім цього, усі «перлинки» та «перлини» візьмуть участь у святкуванні Дня міста Рівного, де у суботу, 25 серпня, вони презентують себе під час VI Міжнародного фестивалю ковальського мистецтва “Металеве серце України», а у неділю, 26 серпня, дефілюватимуть на головній святковій сцені на майдані Незалежності перед основним святковим концертом. Також фіналістки братимуть участь у першому фестивалі розвитку особистості «Відкрите небо» (1 вересня) та у заходах з нагоди Дня традиційного костюма (2 вересня).

До слова, традиційно Родинний фестиваль краси і таланту «Перлинка і Перлина Рівного» містить у собі і важливу соціально-благодійну складову. Так, дівчата навчаться та випечуть під час спеціального майстер-класу імбирне печиво, яке кожен бажаючий матиме змогу придбати за символічну ціну вже під час фінального дійства проекту, а всі зібрані кошти будуть спрямовані на благодійність.

Окрім усього, організатори підготували для фіналісток приємне та активне дозвілля. Зокрема, для них організують виїзд за місто на природу, де пройде велике сімейне свято і пікнік. Також фіналістки зі своїми рідними візьмуть участь у традиційному родинному турнірі з боулінгу. А ще у п’ятницю, 31 серпня, у день народження організатора - компанії «ARTmodels» - у караоке-клубі «Лагуна» пройде справжня дівчача вечірка «Pink Princess Party».

Вже у суботу, 8 вересня, напередодні фіналу, у МПК «Текстильник» юні фіналістки «Перлинки Рівного 2018» продемонструють свої вміння та хобі під час традиційного конкурсу «Шоу талантів», а фіналістки «Перлини Рівного 2018» презентуватимуть власноруч виготовлені лоти під час Благодійного аукціону. Тоді ж відбудеться і конкурс на найкращу групу підтримки серед присутніх у залі.

А вже у неділю, 9 вересня, о 17 год. у МПК «Текстильник» розпочнеться грандіозне фінальне шоу Фестивалю, де, власне, і буде визначено переможниць і володарок Гран-прі.

До слова, побачити фінал проекту зможе кожен охочий, адже вхід на захід – абсолютно безкоштовний. Втім, організатори радять подбати про своє місце у залі заздалегідь. Для цього варто лише зателефонувати за номером 096 639 65 04 – і вам подарують запрошення на захід.

Читайте також