Медикам не вдалося врятувати життя Валерія Мартинюка після ДТП: у нього залишилося троє діток

Вчора у Рівному на вулиці Дубенській трапилася жахлива ДТП - водій таксі порушив правила дорожнього руху при  розвороті автомобіля, але проскочити не встиг і врізався у рейсовий пасажирський автобус "Київ-Львів", який їхав у попутному напрямку під кермуванням 35-річчного мешканця Тернопільщини.

У поліції повідомили перші подробиці ДТП у Тинному: винуватцем був таксист (ФОТО)

В результаті зіткнення четверо осіб постраждало. 41-річний водій таксі отримав політравму. Одна з його пасажирів, 23-річна дівчина, отримала перелом руки та закриту черепно-мозкову травму. Ще одна пасажирка автобуса, 23-річна жителька Кропивницького, отримала закриту черепно-мозкову травму, забої і ссадна. Наразі усі вони перебувають у лікарні з травмами різних ступенів.

У момент зіткнення у автобусі перебувало 42 особи. Їх усіх, за винятком однієї пасажирки, що травмувалася, пересадили у інший автобус до пункту призначення.

Найбільше у цій ДТП постраждав другий пасажир таксі, оператор порталу "Четверта влада" Валерій Мартинюк. Його без свідомості доправили у реанімаційне відділення Рівненської обласної лікарні. Майже усю ніч лікарі боролися за його життя, кілька годин поспіль тривала операція, втім, на превеликий жаль, врятувати його так і не вдалося - Валерій помер у операційній. У нього залишилося троє маленьких діток. Йому було лише 30 років...

До слова, разом з ним у таксі їхала його колега, журналістка порталу "Четверта влада" 23-річна Анна Калаур. З нею наразі все добре, загрози життю немає. Вона з переломо руки та закритою черепно-мозковою травмою зараз перебуває у лікарні. Журналісти саме поверталися на таксі зі зйомок для чергового матеріалу.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого, розпочато досудове розслідування за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. Обидва транспортні засоби поміщені на штрафмайданчики. Слідчі дії тривають.

Колектив порталу "РівнеМедіа" висловлює щирі співчуття усій родині та друзям Валерія, зокрема нашому колезі, його батьку - Валерієві Мартинюку, його матері Катерині, дружині Оксані, діткам та усім близьким. 

Всім, хто хто хоче допомогти з організацією похорон або ж просто підтримати сім'ю, нагадуємо номер картки мами Валерія: 5168 7572 9895 0181 (Катерина Мартинюк). Про дату прощання з Валерієм буде повідомлено пізніше.

Читайте також