Медики борються за життя двох дітей, які постраждали у ДТП біля Березного

Фото - Нацполіція

Автопригода за участі автомобіля "ВАЗ-2107" та вантажівки "Volvo" сталася сьогодні о 15-ій годині на Моквинському перехресті у Березнівському районі. На місці ДТП загинула 30-річна водійка легковика та її 7-річний син, пасажир автомобіля. Про це інформує відділ комунікації поліції Рівненщини.

Двох інших синів загиблої доставили у реанімацію. 4-річний та 11-річний хлопчики отримали політравми та знаходяться без свідомості. Зараз за їх життя борються медики.

Правоохоронці з'ясували, що водійка "ВАЗ" виїжджала з другорядної дороги на головну та не надала переваги в русі вантажівці.

За кермом вантажівки перебував 58-річний мешканець Сарн. За зовнішніми ознаками чоловік був тверезий. У ДТП він не постраждав.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох людей, слідчі слідчого управління внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України. У рамках кримінального провадження тривають слідчі дії та встановлюються усі обставини смертельної ДТП. 

Читайте також