Мер Дубна звернувся до містян з приводу трагічної смерті молодого медика

Міський голова Дубна Василь Антонюк опублікував на сторінці міської ради у Фейсбуці звернення до мешканців міста. Приводом такого звернення стала трагічна смерть 23-річного медика швидкої допомоги. 

Нагадаємо, біля місцевого нічного клубу агресивно налаштований чоловік відкрив вогонь у групу людей. У юнака влучили дві кулі. Від поранень хлопець помер на місці.

"Шановні дубенчани.

Звертаюся до вас з приводу трагічних подій, що відбулися на другий день Різдва, 8 січня 2021 року. Попередньо я мусив витримати важку паузу, щоб не роздмухувати зайві емоції, які сколихнули все місто. Та й важко про це говорити, адже те, що сталося, викликає глибоку стурбованість та просто шок у дубенчан. Щиро співчуваю батькам, що втратили єдиного сина. Розділяю з ними їхнє невимовне горе. Але ще більше картаю себе за те, що в нашому спокійному мирному місті діються такі жахливі речі. Багато хто з дубенчан критикує владу, і мене, зокрема, за те, що не забезпечили відповідний громадський порядок та не змогли запобігти розвитку подій, котрі призвели до фатальних наслідків. Беру на себе свою частину відповідальності. І як найвища посадова особа місцевого самоврядування буду вимагати від правоохоронних органів довести цю справу до логічного завершення - до суду, де будуть названі та покарані всі винуватці цієї трагедії", - написав пан Антонюк.

Міський голова зазначив, що скарги на нічний клуб "Дуплет" вже розглядались чиновниками на засіданнях виконкому. 

"Так 26 листопада 2019 року у відповідному рішенні власникам «Дуплету» було дане останнє попередження щодо недопущення порушень громадського спокою та обмежено час роботи закладу. При цьому усно рекомендувалося місцевому відділку поліції постійно патрулювати даний район. Але наші рекомендації, як виявилося, залишилися лише благими намірами. Тому у мене багато запитань до дубенських правоохоронців", - додав мер Дубно.

Читайте також