Мешканець Рівненщини назбирав цілий кошик грибів і "похизувався" різноманіттям знахідок (ФОТО)

Мешканці Рівненщини продовжують "протоптувати" лісові стежки в пошуках грибів. Хтось іде до лісу, аби прогулятися й відпочити від шуму міста, і вже в процесі натрапляє на такі цікаві червневі "знахідки". А ось віддані прихильники й справжні поціновувачі "тихого полювання" ідуть туди з однією метою - зібрати свій урожай і обов'язково "похизуватися" ним серед таких же любителів цієї справи.

Василь Овдіюк регулярно ділиться у спільноті "Грибники Рівненщини" тим, що йому вдається знайти в лісі. Цього разу чоловік пішов за грибами зі своїм сином:

"Нарешті пощасливилось провести в лісі такий чудовий день із сином!".

"Тихе полювання" вдалося на славу. Це передусім видно з фото, якими поділився пан Василь. Він разом із сином зібрав повну корзину різних грибів.

Під дописом чоловіка - рясніє від коментарів. Реакції людей різняться. Хтось щиро захоплюється неабияким умінням грибника завжди повернутися з хорошим урожаєм, хтось - дивується, адже власне "тихе полювання" стало розчаруванням через відсутність грибів у лісі. Інші ж читачі заспокоюють тих, кому не вдалося знайти грибів, і зазначають, що все залежить від того, де саме "ловити удачу".

Читайте також