Мешканка Рівненщини написала заяву на священника за побиття її 80-річного батька: у чому причина конфлікту

Ілюстративне фото

Уродженка Рівненщини Наталія Простун у мережі Фейсбук повідомила, що її 80-річний батько зазнав фізичного насильства від колишнього сусіда.

Жінка написала на своїй сторінці у соцмережі, що дужий чоловік учора вдарив її літнього батька. За її словами, фізичну силу застосував священник.

"Ріст його під 2 метри. А ще він ворожо - сильний. Сьогодні він не тільки зламав замок в калітці, а вдарив що сили мого батька. Уявіть собі, вдарив людину похилого віку, що мій татусь відлетів і забився об стіну свого будинку. Священик вдогонку ще й два рази плюнув в нього. Схоже це по «духовному». Огидно", - пише авторка допису.

Жінка зазначає, що внаслідок стресу у дідуся піднявся тиск і йому стало зле.

"Причина агресії банальна - володіння землею. Священик рахує, що мій батько несправедливо є володарем землі, де я виросла", - додає пані Наталія.

Сам випадок трапився у селі Карпилівка, що на Рокитнівщині. Журналісти "Рівне Медіа" зв'язалися із паном Денисом, якого звинувачує жінка. Він дійсно є священником та проживає у Сарнах. Батьки чоловіка та заявники є сусідами. Чоловік категорично заперечує, що піднімав руку на дідуся. Більше того, причиною конфлікту називає не землю, а арматуру, яку нібито вкрав 80-річний чоловік.

"Ці сусіди ні з ким не спілкуються. Вони посварені і з іншими сусідами. Я сказав йому, що у мене поділась арматура - верніть арматуру. Поговорили на високих тонах. Це чоловік, що любить по дворах ходити. Я цю арматуру в нього побачив на подвір'ї. Я йому сказав, щоб я його більше на своєму подвір'ї не бачив. От і вся розмова. Він з тієї арматури вже зварив "козлика". Але я ж бачу, що це наша. Це було пару хвилин і я собі пішов. А сьогодні вранці я читаю в інтернеті. Ого, що я наробив і навіть про це не знав. Я 2 метри росту, яби я вдарив би, то це був би удар. А він цілий ходить", - коментує пан Денис.

За словами чоловіка, конфліктують сусіди давно. Що жінка написала заяву до поліції, пан Денис не знав. Однак, стверджує, що його совість чиста, а заявники нехай знімають побої та приведуть свідків, аби довести свої слова.

У пресслужбі поліції Рівненщини підтвердили звернення доньки постраждалого через тілесні ушкодження. Речниця ГУНП у Рівненській області Катерина Загурська зазначає, що наразі за даним фактом проводиться перевірка.

Читайте також